12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiSteven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat

Steven Adler, fost toboşar al formaţiei Guns N’ Roses, a fost spitalizat

Surse din poliţie au declarat pentru platforma de ştiri mondene TMZ că o persoană a sunat la serviciile de urgenţă joi noapte, în jurul orei locale 6.30, pentru a cere ajutorul în cazul unui bărbat care s-a înjunghiat singur.

Poliţiştii şi angajaţii de la serviciile de urgenţă care au mers la adresa de la care s-a făcut apelul telefonic au descoperit că persoana rănită era Steven Adler.

Acesta a fost transportat la spitalul local, unde este tratat pentru o rană prin înjunghiere în stomac. Rana nu i-ar pune viaţa în pericol. 

Steven Adler a făcut publică dependenţa sa de droguri, de mai multe decade. De altfel, a fost dat afară din trupa Guns N’ Roses din cauza acestei probleme, în 1990, dar a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame odată cu ceilalţi membri ai grupului, în 2012.

Pe numele real Michael Coletti, Steven Adler are 54 de ani şi a devenit celebru ca toboşar şi compozitor al trupei hard rock Guns N’ Roses, cu care a cântat din 1985 până în 1990.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă