36.9 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiSRI lovește din nou în media online. Ce mesaj are de 1...

SRI lovește din nou în media online. Ce mesaj are de 1 martie

Mesajul SRI este scurt: „Nu vă lăsați păcăliți” și este însoțit de o imagine cu câteva cepe în care se află flori. Sau microfoane, așa cum comentează persoanele care au intrat pe pagina de Facebook a SRI.

Postarea este însoțită de numeroase comentarii, multe dintre acestea fiind tot ironice.

„În orice ceapă se poate ascunde o zambilă. Bineînțeles cu microfon și sistemele din dotare”, susține un bărbat care este completat de altul:„Bună dimineața! Am băut aseară și nu mai știu cu cine am vorbit la telefon. Mă puteți ajuta cu înregistrarea?”

Serviciul Român de Informații a trimis mesaje inedite și de Anul Nou. Dacă în urmă cu doi ani SRI le-a transmis românilor o felicitare cu un telefon și cu mesajul „Să auzim de bine”, în 2020 pe felicitare au apărut un binoclu și mesajul „Să ne vedem sănătoși”.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă