15.9 C
București
marți, 24 mai 2022
AcasăȘtirile zileiSportivul din Baia Mare ar putea fi infectat cu Omicron

Sportivul din Baia Mare ar putea fi infectat cu Omicron

Sportivul din Baia Mare ar putea fi infectat cu Omicron, anunță Ministerul Sănătății. Rezultatul testării va fi anunțat în timpul acestei săptămâni.

Ministerul Sănătăţii informează că, în urma rezultatelor parţiale ale secvenţierii tulpinii provenind de la sportivul din judeţul Maramureş, este foarte probabil ca aceasta să fie similară (Omicron) cu cele identificate la alţi doi pasageri din cursa din Africa de Sud.

„Diagnosticul va fi finalizat în cursul acestei săptămâni. Persoana se află în izolare, cu stare de sănătate bună”, precizează Ministerul Sănătăţii.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, persoană este vaccinată şi nu manifestă simptome.

Un jucător de la echipa de rugby CSM Ştiinţa Baia Mare, care s-a întors din Africa de Sud, a fost testat pozitiv, zilele trecute, la infecţia cu virusul SARS-CoV-2.

Emanuel Neacsu
Am scris pentru prima dată în presă la Ziarul Cotidianul, în 1996. Am fost șef pe secția politic la Gardianul. Am venit la România Liberă în 2007 și am lucrat un an la ediția online. Mi-am continuat cariera ca redactor Digi 24 (5 ani) și am revenit la România Liberă ca editor pe secția politic.
Cele mai citite

Djokovic, debut cu dreptul la Roland Garros

Novak Djokovic, numărul unu mondial şi deţinătorul trofeului, s-a calificat fără probleme în turul secund al turneului de Mare Şlem de la Roland Garros,...

România cere prima tranșă din PNRR, de trei miliarde de euro

România cere prima tranșă din PNRR, de trei miliarde de euro, urmând să depună solicitarea de plată la Comisia Europeană. Această primă cerere va...

Un simulator de reactor nuclear va fi instalat la Universitatea Politehnica

Un simulator de reactor nuclear, oferit de Statele Unite, va fi instalat la Universitatea Politehnica din București. Această inițiativă face parte din Programul FIRST...
Ultima oră
Pe aceeași temă