6 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăPoliticăSimion, mesaj video la Congresul extraordinar al AUR de la Alba Iulia

Simion, mesaj video la Congresul extraordinar al AUR de la Alba Iulia

Președintele Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a lipsit de la Congresul Extraordinar al partidului organizat astăzi la Alba Iulia, acesta adresându-se delegaţilor printr-un mesaj video, în care a precizat că forul a fost convocat pentru a completa organele de conducere ale partidului, dar şi “pentru a da o perspectivă electorală pentru România” în 2024.

Simion a arătat că este în drum spre Italia pentru a participa la o reuniune organizată de Fratelli d’Italia şi Lega.

“Sunt lângă voi, dacă nu în trup, în suflet, şi vă spun că asta este calea spre izbândă: la 4 ani de AUR să facem dreptate până la capăt, să facem dreptate pentru ţara noastră şi să avem o ţară normală. E cea mai mare satisfacţie, dincolo de toţi banii din lume, dincolo de orice funcţie pe care unul sau altul vremelnic ar putea să o aibă”, a afirmat, în mesajul său, preşedintele AUR.

George Simion a mai spus că va transmite, în Italia, un mesaj în numele AUR, “un partid care acum, la 4 ani, pot să spun că a ajuns unde trebuia”, “pentru colegii noştri suveranişti de la Fratelli d’Italia, de la Lega şi de la celelalte formaţiuni europene”.

Simion a susţinut că AUR reprezintă “cea mai mare mişcare de renaştere naţională din ultimii ani” şi că “pe umerii” celor care formează acest partid este “o răspundere mare”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Sindicaliștii din Sănătate pichetează astăzi spitalele

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" continuă astăzi protestele, în intervalul orar 12:00 – 12:30, în timpul pauzei de masă, urmând a fi pichetate unităţile sanitare, "fără...

Statul eşuat se vede altfel din balconul Palatului Cotroceni

Zilele trecute am aruncat un ochi pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cu gândul să aflu ce mai face preşedintele pentru țară. Habar nu am...

PSD și PNL îi testează pe români! Se creionează o nouă alianță

Social democrații și liberalii par să îi testeze pe români, la alegerile europarlamentare. Politicienii vor să vadă dacă populația dorește ca alianța dintre...
Ultima oră
Pe aceeași temă