0.3 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeȘtirile zileiServiciul de Ambulanță Teleorman a rămas fără șef! Cine este vinovatul?

Serviciul de Ambulanță Teleorman a rămas fără șef! Cine este vinovatul?

“Astăzi (n.r. marţi), am primit prin fax ordinul de revocare din funcţie, semnat de Sorina Pintea. Între timp, m-au sunat de la Ministerul Sănătăţii şi mi-au spus că este o eroare şi că urmează să primesc un alt document care să anuleze acest ordin. Cert este că în momentul de faţă eu nu mai sunt manager”, a declarat, marţi, pentru Agerpres, directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu.

Acesta a precizat că aşteaptă din partea ministerului documentul care să anuleze ordinul emis de Sorina Pintea, iar în cazul în care nu-l va primi, va contesta în instanţă revocarea, având la dispoziţie 15 zile.

“Mai mult ca sigur voi contesta, nu pentru mine, ci pentru că activitatea administrativă a SAJ este complet blocată. Nici măcar o adeverinţă nu poate fi eliberată în momentul de faţă. Iar fără semnătura managerului nu se pot plăti salariile”, a adăugat Popescu.

În luna mai a acestui an, Ministrul Sănătăţii Sorina Pintea a mai emis un ordin de revocare a lui Cristian Popescu din funcţia de manager al SAJ Teleorman, motivul fiind acela că nu îndeplinea condiţiile de vechime. Însă a fost menţinut în funcţie pentru că nu s-a găsit un înlocuitor.

“Când am fost numit manager, alta era legislaţia. Apoi s-a schimbat şi prevede o vechime ca jurist de 6 ani şi 6 luni. Eu am 4 ani. Problema este că nu există nici acum înlocuitor, niciunul dintre colegi nu îndeplineşte toate condiţiile cerute de lege pentru ocuparea acestui post” a mai spus Cristian Popescu.

Cele mai citite

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...
Ultima oră
Pe aceeași temă