17.4 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiSchimbări pentru modelele iPhone 15! Ce se elimină de la noul model

Schimbări pentru modelele iPhone 15! Ce se elimină de la noul model

Modelele iPhone 15 și iPhone 15 Pro ar putea fi lansate în acest an în Franța, dar și în anumite țări, doar cu eSIM, potrivit unor informații obținute de site-ul francez MacGeneration.

Dacă tăvița pentru cartela SIM este eliminată în Franța, probabil că va fi eliminată și în cel puțin alte câteva țări europene, deoarece Apple vinde de obicei un singur model de iPhone în cea mai mare parte a Europei, potrivit macrumors.com.

De exemplu, iPhone 14 Pro model A2890 vândut în Franța este vândut și în Regatul Unit, Irlanda, Germania, Italia, Spania, Portugalia, Austria, Polonia, Olanda, Belgia, Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Elveția și în zeci de alte țări.

Apple a eliminat deja tăvița pentru cartela SIM de pe toate modelele iPhone 14 din SUA în septembrie anul trecut, obligându-i pe clienți să folosească un eSIM, un SIM digital care le permite utilizatorilor să activeze un plan de telefonie mobilă fără a fi nevoiți să folosească o cartelă nano-SIM fizică. Apple are un document de asistență cu o listă de operatori care acceptă tehnologia eSIM în întreaga lume.

Când seria iPhone 14 a fost lansată în SUA, Apple a promovat eSIM-urile ca fiind mai sigure decât un SIM fizic, deoarece acestea nu pot fi scoase dintr-un iPhone pierdut sau furat. Apple a adăugat că până la opt eSIM-uri pot fi gestionate în aplicația Setări a iPhone-ului, eliminând necesitatea de a obține, transporta și schimba cartele SIM fizice în timpul călătoriilor. iPhone 13 și modelele mai noi pot avea două eSIM-uri active în același timp.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 468: Barajul de lângă Herson, aruncat în aer

UPDATE, ora 09:42: Barajul peste Nipru de la Nova Kahovka din regiunea Herson a fost aruncat în aer noaptea trecută. Ministerul ucrainean de Interne a...

Mike Pence s-a înscris în cursa electorală pentru scrutinul prezidențial din SUA

Fostul vicepreşedinte american Mike Pence s-a înscris, luni, în cursa electorală pentru scrutinul prezidențial din Statele Unite(SUA), urmând să fie unul dintre adversarii fostului...

Regele și Saltimbancul

La vechii romani, pe timpul Solstițiului de vară, Regele dădea cheile împărăției unui saltimbanc, care n-avea voie să schimbe regulile domnești, ci doar să...
Ultima oră
Pe aceeași temă