12.2 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăȘtirile zileiScandal la protest: Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă

LIVE UPDATE Scandal la protest: Simion i-a tăiat microfonul Dianei Șoșoacă

Protestul organizat de AUR a început la ora 14 în Piața Universității, iar de la ora 15 oamenii de acolo vor pleca în marș spre Piața Victoriei unde vor încheia acțiunea la miezul nopții.

Liderul AUR a anunțat că vor mai urma și alte proteste, organizate în țară și îi îndeamnă pe bucureșteni să participe la acțiunea organizată de el.

Astăzi sunt așteptați circa 10.000 de oameni, majoritatea dintre ei sunt veniți din țară cu autocarele. Deja la ora 14.30 erau strânși aproximativ 2.000 de oameni.

ora 17.20: Scandal între George Simion și Diana Șoșoacă

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis ea fostului său șef de partid. 

Ora 15.30: Centrul Capitalei este paralizat din cauza protestului. Mașinile nu pot circula pe ruta Piața Universității – Piața Victoriei.

Ora 15: Se scandează:

  • Hoții, hoții! Ieșiți din casă, dacă vă pasă!
  • Trăiască, trăiască: Moldova, Ardealul și Țara Românească
  • Anticipate, anticipate!
  • Libertate, libertate!

Principalele declarații ale lui George Simion

  • Scopul protestului este să arătăm că românii nu mai suportă, acesta este mesajul. Este o modalitate a românilor
  • Sunt două opțiuni să treacă la reglementarea pieței sau să plece, atât timp cât vor tolera aceste facturi mari înseamnă că sunt complici, dacă nu sunt instigatori.
  • Sunt oameni veniți din toate județele pentru a-și arăta nemulțumirea
  • Nu e protestul AUR, nu e protestul George Simion, e protestul românilor nemulțumiți.

În timpul protestelor, oamenii scandează: Demisia!; George, președinte!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Rezultatele simulării Evaluării Naționale

Ministerul Educației (ME) a centralizat rezultatele obținute de elevii claselor a VIII-a care au participat la simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale din...

O nouă piață foarte mare de desfacere pentru România

Autorităţile române vin cu vești foarte bune pentru crescătorii de ovine din România, care vor avea foarte curând o nouă piață de desfacere....

Tragedie în Spania! 4 morți și 20 de dispăruți, după ce un bloc de locuințe din Valencia a ars din temelii

Cel puţin patru persoane au decedat într-un incendiu puternic care a distrus un bloc de locuinţe din oraşul spaniol Valencia, aflat pe coasta de...
Ultima oră
Pe aceeași temă