36.7 C
București
miercuri, 10 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiȘase canguri de la Grădina Zoologică Timișoara au fost omorâți de câini...

Șase canguri de la Grădina Zoologică Timișoara au fost omorâți de câini de rasă

Grădina Zoologică din Timișoara a rămas fără cei 6 canguri pe care îi avea după ce animalele sălbatice au fost omorâte de trei câini de rasă care au reușit să pătrundă în țarcul amenajat pentru canguri.

„Nu ştim pe unde au intrat în adăpost, nu există nicio spărtură în gard, am verificat. Se pare că au sărit gardul. Au omorât toti cei şase canguri. Au fost trei câini care au făcut dezastrul. Am sunat la firma de ecarisaj şi au prins doi dintre ei. Erau un ciobănesc german şi un rottweiler. E posibil să aibă stăpân, că arătau foarte bine. Dacă sunt microcipaţi, posibil să le găsim stăpânul. Dacă nu, ei vor fi ţinuţi la adăpost. Paguba e de câteva sute de euro pe bucată, e destul de mare. Nu au fost agresivi cu oamenii cei doi câini. Animalele nu sunt de vină, că e în natura lor să vâneze.”, a explicat pentru News.ro Călin Calamar, administratorul Grădinii Zoologice din Timișoara.

După ce au ucis cangurii, câinii au sărit și în țarcul în care se afla o pasăre Emu dar aceasta, speriată, a reușit să sară gardul și a fost găsită pe o alee de către angajații Grădinii Zoologice din Timișoara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă