28 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 867: Biden promite noi măsuri pentru apărarea aeriană...

Rusia – Ucraina, ziua 867: Biden promite noi măsuri pentru apărarea aeriană a Ucrainei

Preşedintele american Joe Biden a denunţat atacurile care au făcut cel puţin 36 de morţi în Ucraina, „un memento atroce”, în opinia sa, a „brutalităţii” demonstrate de Rusia, şi a promis „noi măsuri pentru a întări apărarea antiaeriană a Ucrainei”.

Împreună cu aliaţii noştri, vom anunţa noi măsuri pentru a întări apărarea antiaeriană a Ucrainei cu scopul de a ajuta la protejarea oraşelor şi civililor acesteia de loviturile ruseşti”

Rusia a întreprins luni un atac masiv împotriva unor oraşe din Ucraina, loviturile vizând Kievul fiind unele dintre cele mai grave din cei peste doi ani de invazie pe scară largă a Moscovei. 

, a declarat preşedintele american, care găzduieşte cu începere de marţi la Washington un summit NATO, alături, printre alţii, de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă