16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 720: Kievul semnalează ridicarea mai multor bombardiere rusești

Rusia – Ucraina, ziua 720: Kievul semnalează ridicarea mai multor bombardiere rusești

Ucraina a avertizat în această dimineaţă că un grup de bombardiere ruseşti a decolat de la o bază din Rusia, provocând temeri cu privire la ameninţarea cu noi bombardamente.

A fost înregistrată decolarea mai multor Tupolev Tu-95MS de pe aerodromul Olenya situat în regiunea Murmansk, în nord-estul Rusiei, a indicat armata aerului ucraineană într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare Telegram.

Armata aerului semnalase deja, la începutul lunii februarie şi luna trecută, decolarea acestor bombardiere strategice care datează din epoca sovietică.

Citește și:

A 719-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă