5.5 C
București
vineri, 23 februarie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia – Ucraina, ziua 489. Premierul României va avea o videoconferință cu...

Rusia – Ucraina, ziua 489. Premierul României va avea o videoconferință cu premierul Ucrainei

Premierul României, Marcel Ciolacu, are programată o videoconferință cu premierul Ucrainei, Denys Shmyhal, la mijlocul zilei de 27 iunie 2023.

Potrivit unui anunț transmis de Guvernul României, convorbirea celor doi prim-miniștri va începe la ora 14 – ora României. Partea română nu oferă detalii despre ce se va discuta în această convorbire. Aproape cu siguranță se va discuta despre sprijinul României pentru Ucraina și despre Summit-ul NATO de la Vilnius, care se va desfășura luna viitoare. La acel Summit, Alianța Atlantică ar urma să decidă “accelerarea” procesului de aderare a Ucrainei la NATO.

Convorbirea dintre Ciolacu și Shmyhal nu poate dura însă mult timp, pentru că, tot marți, de la ora 15.30, premierul Ciolacu are programată o întrevedere cu președintele Senatului României, Nicolae Ciucă, și cu mai mulți membri ai Guvernului.

Citește și:

Rusia – Ucraina, ziua 487. Deși este în război, Ucraina va repara motoarele avioanelor militare ale Bulgariei

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...

Cine sunt primi 10 candidații PSD la alegerile europarlamentare din 2024

Chiar dacă PSD și PNL au anunțat că vor merge pe liste comune la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, PSD și-a cam...
Ultima oră
Pe aceeași temă