27.6 C
Bucharest
Sunday, 1 October 2023
HomeSocialRobert Negoiță: Autorii incendiului de la locul de joacă de pe Bd....

Robert Negoiță: Autorii incendiului de la locul de joacă de pe Bd. Nicolae Grigorescu sunt niște „ adolescenți teribiliști”

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, transmite că autorii incendiului de la locul de joacă de pe Bd. Nicolae Grigorescu sunt nişte “adolescenți teribiliști” şi că urmează să fie identificaţi, în baza imaginilor suprinse de camerele de luat vederi.

“Nişte tineri, nişte adolescenţi teribilişti, tocmai au incendiat un loc de joacă, un loc de joacă foarte bun, relativ recent reabilitat, care arăta foarte bine. Avem imaginile. Vreau să îi atenţionez pe toţi cei care au în intenţie să facă aşa ceva că spaţiile publice din Sectorul 3 sunt supravegheate. Avem imaginile care au ajuns deja la Poliţie. E doar o chestiune de ore până când cei care au făcut această ispravă vor plăti pentru faptele lor. Vor fi identificaţi şi vor plăti, pentru că nu e normal să se întâmple aşa ceva”, a afirmat primarul, pe Facebook, potrivit agerpres.ro.

Negoiță spune că autorii incendiului sunt niște adolescenți teribiliști, dar că locul de joacă va fi refăcut rapid

Negoiţă a menţionat că locul de joacă va fi refăcut într-un “termen cât se poate de scurt”.

Echipajele ISUBIF au stins incendiul izbucnit sâmbătă la un loc de joacă de pe Bd. Nicolae Grigorescu. Au ars echipamentele de joacă şi covorul cauciucat. Nu au existat victime.

Robert Negoiță este urmărit penal de DNA pentru abuz în serviciu pentru construirea ilegală a unui bloc

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, este urmărit penal de procurorii anticorupţie(DNA) pentru abuz în serviciu, după ce ar fi aprobat emiterea ilegală a unor documente necesare pentru construirea unui bloc în centrul Bucureştiului.

DNA precizează că procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate celor de corupţie au dispus efectuarea urmăririi penale faţă de Robert Negoiţă pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Potrivit procurorilor anticorupţie, în perioada 2015 – 2021, Negoiţă, cu încălcarea prevederilor legale, ar fi aprobat emiterea presupus nelegală a unor documente necesare construirii şi intabulării unei construcţii în zona centrală a Capitalei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Apple ar oferi 2 miliarde de dolari pentru drepturile de difuzare din Formula 1

Apple plănuiește un alt potențial acord sportiv pentru Apple TV+, susținând că se gândește să ofere 2 miliarde de dolari pe an pentru drepturile...

Reafirm angajamentul nostru de susținere și promovare a politicilor menite să sprijine seniorii României

„Celebrăm astăzi Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, un prilej pentru recunoştinţă şi gânduri bune, de sănătate, linişte şi putere, către generaţiile care au...

Dai din picior regulat atunci când te odihnești în pat? Acest obicei ar putea ascunde semnele unor afecțiuni serioase

Ce este sindromul picioarelor neliniștite?RLS este caracterizat prin nevoia imperioasă de a mișca picioarele, adesea însoțită de senzații neplăcute. Aceste senzații pot varia...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies