19.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăLifestyleRobert De Niro pregătește banii pentru litoralul Mării Negre. Unde investește celebrul...

Robert De Niro pregătește banii pentru litoralul Mării Negre. Unde investește celebrul actor

Robert De Niro, celebrul actor și co-fondator al companiei hoteliere Nobu Hospitality, se pregătește să aducă o notă de rafinament și lux pe litoralul Mării Negre din Bulgaria. Compania hotelieră la care De Niro este co-proprietar se pregătește să inaugureze două hoteluri de lux în Bulgaria, iar unul dintre acestea va fi amplasat pe malurile Mării Negre, la Varna, la câțiva kilometri de Vama Vechie. Această mișcare reprezintă o extensie a brandului Nobu într-un nou colț al lumii, consolidând prestigiul și reputația sa internațională.

Nobu Hospitality, cu sediul în SUA, este recunoscută pentru oferirea unei experiențe de neuitat prin intermediul hotelurilor, restaurantelor și rezidențelor sale de lux. Intrarea sa pe piața din Bulgaria este un semn al atracției globale a țării și a potențialului său turistic.

În plus față de hotelul de la Varna, compania intenționează să deschidă o altă proprietate în capitala Sofia. Aceste inițiative marchează o nouă etapă în evoluția sectorului hotelier din Bulgaria și vor aduce beneficii semnificative economiei locale prin crearea de locuri de muncă și stimularea turismului. Astfel, Robert De Niro și Nobu Hospitality aduc un strop de glamour și eleganță pe țărmurile bulgărești, consolidând poziția țării ca destinație de lux în peisajul internațional al ospitalității.

Robert De Niro își face hotel pe litoralul Mării Negre

Primul hotel și restaurant, aflat în emblematica clădire „bancară” din centrul orașului Sofia, va oferi o experiență de neuitat oaspeților săi, combinând cazarea de lux cu experiențe culinare rafinate. Situat într-o locație centrală, acest punct de reper al orașului va fi nu doar un loc de odihnă, ci și un punct focal al vieții culturale și sociale din Sofia.

Pe de altă parte, cea de-a doua proprietate, amplasată pe coasta pitorească a Mării Negre din Varna, va oferi oaspeților o oază de relaxare și frumusețe la malul mării. Cu vedere la apele albastre ale Mării Negre și cu facilități de lux, acest hotel va oferi o experiență senină și liniștită pentru cei care doresc să scape de agitația vieții cotidiene și să se bucure de liniștea și frumusețea naturii.

Ambele proprietăți sunt rezultatul unei colaborări strânse între Nobu Hospitality, investitorul BSPF Bulgaria (parte a proprietății la Marea Neagră înregistrată în Isle of Man) și operatorul hotelier local GHV-Dolphins. Cu o istorie începută în 1994 de Nobu Matsuhisa, Robert De Niro și Meir Teper, Nobu Hospitality a devenit un nume de referință în industria ospitalității de lux la nivel global.

tUrmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Candidatul PSD la Primăria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este și un stripper talentat

Fostul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, între 2012 și 2020, mai vrea un nou mandat din partea PSD, dar ceea ce se știe mai...

Ciolacu știe mai bine decât ambasadoarea SUA când vom scăpa de vize. Ambasadoarea vorbea de anul 2025, Ciolacu e sigur de anul 2024. Tot...

Premierul Marcel Ciolacu are o versiune mai optimistă decât ambasadoarea SUA cu privire la momentul în care cetățenii României vor fi scutiți de vizele...

De la Expoziția Dali, la spiritul “vitraliului în 8”

În toiul unui Florar (cum i se mai zice popular lunii mai), am uitat să ne bucurăm ochii și să ne fericim sufletul cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă