10 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInternaționalRegele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles este văzut prima dată la muncă după diagnosticul de cancer

Regele Charles a fost fotografiat întâlnindu-se cu prim-ministrul Rishi Sunak. Este pentru prima dată când este văzut la muncă, după diagnosticul de cancer, potrivit jurnalul.ro.

Monarhul i-a strâns mâna lui Sunak la sosirea acestuia pentru audiența de la Palatul Buckingham, miercuri după-amiază.

“Mă bucur să vă văd că arătați atât de bine”, i-a spus Sunak regelui, conform BBC.

Regele a spus că a fost “redus la lacrimi” de “numeroasele mesaje și felicitări minunate” pe care le-a primit de când a fost diagnosticat cu cancer.

“Am primit atât de multe mesaje și felicitări minunate, încât m-au făcut să plâng de cele mai multe ori”, i-a spus regele lui Sunak.

Duminică, regele a fost văzut zâmbind și salutând curioșii înainte de a participa la o slujbă la biserica St Mary Magdalene.

Palatul Buckingham a anunțat la începutul acestei luni că regele a fost diagnosticat cu o formă de cancer în timp ce era supus unei proceduri pentru o prostată mărită.

Regele Charles al Marii Britanii suferă de cancer

Regele Charles suferă de cancer și își va amâna îndatoririle publice pentru a primi tratament, a anunțat Palatul Buckingham. Regele a fost diagnosticat cu cancer după ce a primit tratament pentru o mărire benignă a prostatei. Medicii au observat o problemă separată și au efectuat teste.

Acum va primi tratament regulat la un spital din Londra. Se spune că este „pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său” și „așteaptă cu nerăbdare să revină la serviciul public deplin cât mai curând posibil”, a anunțat Palatul Buckingham pe X (fostul Twitter).

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rishi Sunak își dorește ca Benjamin Netanyahu să aibă „ sânge rece” după atacul Iranului de sâmbătă

Premierul britanic, Rishi Sunak, l-a chemat marţi pe omologul său israelian, Benjamin Netanyahu, să dea dovadă de "sânge-rece" după atacul Iranului împotriva Israelului din...

Un etaj al unui bloc din Craiova s-a prăbușit parțial și zeci de persoane au fost evacuate în urma unei explozii

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căruia...

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, convins că România va fi vizitată de turiști qatarezi

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Radu Oprea, a subliniat miercuri că este încrezător în creșterea numărului de turiști din Qatar care vizitează România, însă...
Ultima oră
Pe aceeași temă