32.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiRegele Charles al Marii Britanii a primit în vizită Familia Regală a...

Regele Charles al Marii Britanii a primit în vizită Familia Regală a României

În această după-amiază, la Castelul Windsor, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principele Consort au răspuns invitației Majestății Sale Regelui Charles al III-lea. Întâlnirea a avut un caracter privat, transmite Familia Regală a României.

Vizita cuplului regal român la Londra are loc de luni, 8 iulie, până joi, 11 iulie 2024.

Mesajul Casei Regale a României cu ocazia încoronării regelui Charles al III-lea. VIDEO

Regele Charles al III-lea este un prieten al României şi are o profundă înţelegere a continentului european, în întregimea lui, afirmă custodele coroanei române, Margareta, într-un mesaj transmis, sâmbătă, cu prilejul încoronării suveranului britanic.

„Încoronarea de astăzi, la Londra, leagă trecutul de prezent printr-o tradiţie istorică de o mie de ani. O tradiţie care a continuat trecând prin războaie, cataclisme, revoluţii şi fundamentale schimbări ale lumii. Majestatea Sa Regele Charles este încoronat după aproape şase decenii de slujire devotată a Regatului Unit şi a Commomwealth. Întreaga mea viaţă am fost martora devotamentului său faţă de Coroană şi Naţiune”, spune custodele coroanei în mesajul amintit.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă