24.4 C
București
sâmbătă, 3 iunie 2023
AcasăȘtirile zileiPrognoza meteo ANM pentru următoarele patru săptămâni

Prognoza meteo ANM pentru următoarele patru săptămâni

Vremea se va îmbunătății în următoarele patru săptămâni, potrivit unei estimări a Agenției Naționale de Meteorologie (ANM), transmisă cotidianului național “România liberă”.

Prognoza meteo pentru săptămâna 18.10.2021 – 25.10.2021

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în nord-est.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

Prognoza meteo pentru săptămâna 25.10.2021 – 01.11.2021

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-estice.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile sudvestice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 01.11.2021 – 08.11.2021

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile estice, sudvestice și la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo pentru săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această această săptămână, pe întreg teritoriul României

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, în toate regiunile.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată (ECMWF).

Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

Fenomenele extreme cu o durată scurtă de manifestare nu pot fi prognozate cu ajutorul acestui produs.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Elon Musk are probleme. Este acuzat de manipularea criptomonedei Dogecoin

Investitorii care propun un proces colectiv l-au acuzat pe directorul general al Tesla, Elon Musk, de "insider trading" și de manipularea criptomonedei Dogecoin, ceea...

Peste 20 de șefi de stat și de guvern, plus secretarul general NATO, merg în Turcia la ceremonia de reinstalare în funcție a lui...

Autoritățile de la Ankara au anunțat că peste 20 de stat și de guvern, precum și secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, sunt așteptați la...
00:00:27

VIDEO: Incendiu mortal la Roma

Un incendiu izbucnit vineri, 2 iunie, la o clădire de apartamente din Roma s-a soldat cu cel puțin un mort și mai mulți răniți,...
Ultima oră
Pe aceeași temă