5.9 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăSocialProfesoara agresată de un elev din Sectorul 4 este într-o stare bună

Profesoara agresată de un elev din Sectorul 4 este într-o stare bună

Profesoara care a fost agresată de un elev în timpul orei cu un cuţit la un liceu din Sectorul 4 este stabilă, conştientă, cooperantă, au declarat miercuri surse medicale, potrivit agerpres.ro.

“Pacienta este stabilă, conştientă, cooperantă. Are o plagă superficială care necesită sutură. În acest moment este încă în investigaţii. Nu ştim dacă necesită internare”, au afirmat sursele citate.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul este elev în clasa a X-a la Liceul “Ion Creangă”. La începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent, el a înţepat-o pe profesoară în zona gâtului. Băiatul, în vârstă de 16 ani, nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

Un elev și-a înjunghiat profesoara, în clasă

Un elev și-a înjunghiat profesoara, în clasă, într-o unitate de învățământ din Sectorul 4 al Capitalei.

Elevul are 16 ani și este în clasa a X-a, la un liceu foarte cunoscut din București. Adolescentul venise în școală cu un cuțit cu care și-a lovit profesoara în gât. Femeia a fost dusă la spital și este în afară de pericol. Se pare că ea a suferit doar o zgârietură.

UPDATE Elevul agresor este audiat de polițiștii de la Serviciul Omoruri.

––––––––––––

Victima este profesoară de limba japoneză. Nu există încă informații despre vreun conflict anterior între profesoară și agresor. Elevul ar fi venit la acest liceu prin transfer, la începutul clasei a X-a. Elevul agresor a fost reținut de polițiști.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Kamala Harris și-a exprimat „îngrijorarea profundă” către Benny Gantz cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza

Vicepreşedinta Statelor Unite Kamala Harris şi-a exprimat "îngrijorarea profundă" cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza în timpul unei întâlniri, luni, cu Benny...

Patru persoane au fost arestate în Belgia pentru că ar fi planificat un atac terorist

Patru persoane, trei minore și un adult, au fost arestate în Belgia, fiind suspectate că ar fi planificat un atac terorist în Bruxelles, potrivit...

Moaștele Sfântului Dimitrie Basarabov sunt în pelerinaj la Ploiești

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației din cadrul Primăriei Ploiești a avizat favorabil pelerinajul cu Sfintele Moaște ale Sfântului Dimitrie Basarabov, în municipiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă