1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeȘtirile zileiProbleme pentru iPhone 15. Telefonul se supraîncălzește

Probleme pentru iPhone 15. Telefonul se supraîncălzește

Apple a anunțat sâmbătă că a identificat câteva probleme care pot face ca noile iPhone-uri să se supraîncălzească, inclusiv o eroare în software-ul iOS 17, care va fi rezolvată într-o actualizare viitoare, notează Reuters.

În urma plângerilor potrivit cărora noile telefoane se încălzesc foarte tare, Apple a declarat că dispozitivul se supraîncălzește în primele zile “după configurarea sau restaurarea dispozitivului din cauza creșterii activității de fundal”.

“O altă problemă implică unele actualizări recente ale unor aplicații terțe care provoacă supraîncărcarea sistemului”, a precizat Apple, adăugând că lucrează cu dezvoltatorii de aplicații la soluții care sunt în curs de implementare.

Printre aplicațiile terțe care cauzează această problemă se numără jocul Asphalt 9, Instagram și Uber, potrivit companiei. Instagram a remediat deja problema cu aplicația sa pe 27 septembrie.

Viitoarea remediere a erorilor din iOS 17 nu va reduce performanța pentru a rezolva problema temperaturii iPhone-ului.

Apple a mai spus că problema nu reprezintă un risc de siguranță și nu va avea impact asupra performanței pe termen lung a telefonului.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

David Popovici, în semifinalele probei de 100 m liber, la Europenele de la Otopeni

David Popovici s-a calificat cu al doilea timp în semifinalele probei de 100 m liber, în această dimineaţă, la Campionatele Europene de înot în...

Israelul îl acuză pe secretarul general al ONU că se aliază cu Hamas

Guvernul israelian l-a acuzat pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres, că este de partea Hamas, în contextul în care înaltul oficial portughez a...

“În cinci ani, putem să exportăm carne de porc”

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, vrea să revigoreze zootehnia românească, astfel încât în câțiva ani România să ajungă să exporte din nou carne de...
Ultima oră
Pe aceeași temă