19.3 C
București
sâmbătă, 15 iunie 2024
AcasăLifestyleProbleme de sănătate pentru Céline Dion! Viitorul cântăreței este incert

Probleme de sănătate pentru Céline Dion! Viitorul cântăreței este incert

Céline Dion suferă de sindromul omului rigid, o boală autoimună care îi afectează controlul muscular. Sora sa, Claudette Dion, a declarat că Céline luptă intens împotriva bolii, dar viitorul carierei sale muzicale este incert.

Céline a anulat turnee din cauza spasmelor musculare severe și persistente, iar în decembrie a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină zilnic. În ciuda eforturilor sale, în mai 2023, a anulat toate datele stabilite pentru viitoarele concerte, dar a asigurat că nu renunță, notează The Guardian.

“Mă confrunt de mult timp cu probleme de sănătate și a fost foarte dificil pentru mine să fac față acestor provocări… Din păcate, aceste spasme afectează fiecare aspect al vieții mele de zi cu zi, provocând uneori dificultăți atunci când merg și nepermițându-mi să îmi folosesc corzile vocale pentru a cânta așa cum sunt obișnuită”, transmite Dion.

Sindromul omului rigid, diagnosticat prima oară în 1956, este o boală rară și incurabilă, dar tratabilă.

Sora sa a menționat că mulți oameni îi sunt alături și că Céline primește mesaje, cadouri și cruciulițe binecuvântate. La 55 de ani, Céline Dion intenționa să continu concertul din Las Vegas și să meargă în turnee în alte locuri.

În ciuda bolii, a avut primul său rol de actorie în drama romantică “Love Again”, lansată în mai, fiind lăudată pentru contribuția sa la comedie și farmecul filmului, potrivit unei recenzii din The Guardian.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Acord de principiu al statelor UE, pentru deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina și Republica Moldova

Ambasadorii celor 27 de ţări ale Uniunii Europene şi-au dat "acordul de principiu" cu privire la deschiderea negocierilor de aderare cu Ucraina şi Republica...

Toți portughezii vor purta tricou CR7 la EURO 2024, ca să nu mai existe dubii în legătură cu marcatorul

IlustrațiiȘ Marian Avramescu Legenda vie a fotbalului portughez Cristiano Ronaldo mai are doar câteva zile până la debutul la Turneul Final al Campionatului European...
Ultima oră
Pe aceeași temă