22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăLifestylePrințul Harry spune că îi vrea ”înapoi” pe Charles și William, dar...

Prințul Harry spune că îi vrea ”înapoi” pe Charles și William, dar familia regală „nu dorește să se împace”

Ducele de Sussex a declarat conform The Telegraph că „ei consideră că este mai bine să ne țină drept răufăcători” iar despre Palatul Buckingham a spus că „tăcerea este trădare”.

Ducele de Sussex și-a acuzat familia că nu a arătat nicio dorință de împăcare, spunând că: „Aș dori să-mi recuperez tatăl. Mi-ar plăcea să-mi am fratele înapoi.”

Prințul Harry a fost intervievat de Tom Bradby, prezentatorul veteran al ITV, pentru a-și promova viitorul său memoriu, cartea sub denumirea ”Spare”, sugerând că îi învinovățește pe Rege și pe Prințul de Wales pentru ruptura familială în curs.

Într-un trailer lansat luni, Ducele a spus: „Nu ar fi trebuit să fie niciodată așa, scurgerea și plantarea poveștilor. Vreau o familie, nu o instituție.”

El a adăugat: „Ei simt că este mai bine să ne țină cumva ca răufăcători.

„Ei nu au arătat absolut nicio dorință de a se împăca. Aș vrea să-mi iau înapoi tatăl. Mi-ar plăcea să-mi am fratele înapoi.”

Interviul integral, care a fost filmat în California, va fi difuzat duminica viitoare, cu două zile înainte de publicarea Spare pe 10 ianuarie.

Se spune că ducele discută despre relațiile sale personale, inclusiv despre „detalii neauzite până acum” despre moartea mamei sale, Diana, Prințesa de Wales și despre o privire în viitor asupra viitorului său.

Programul de 90 de minute, intitulat Harry: Interviul, îl va vedea pe prinț intrând în „profunzime și detalii fără precedent” despre viața în și în afara familiei regale, a spus ITV.

Blitz-ul publicitar va include, de asemenea, un interviu de televiziune „revelator” cu veteranul radiodifuzor american Anderson Cooper pentru programul său de știri CBS, 60 Minutes. Va fi difuzat duminica viitoare seara, la doar câteva ore după interviul ITV.

Ducele i-a spus lui Cooper că „tăcerea este trădare” din cauza presupusului eșec al Palatului Buckingham de a-l apăra pe el și pe soția sa, ducesa de Sussex, înainte ca aceștia să demisioneze din funcția de membri ai familiei regale.

Într-un scurt trailer, postat online, Harry a spus: „De fiecare dată când am încercat să o fac în privat, au existat briefing-uri și scurgeri și s-au plantat povești împotriva mea și a soției mele.

„Motto-ul familiei este „niciodată să nu te plângi, să nu explici niciodată”, dar este doar un motto.

„Ei (asistenții palatului) vor hrăni sau vor avea o conversație cu un corespondent, iar acel corespondent va primi literalmente informații și va scrie povestea, iar în partea de jos a acesteia, vor spune că au contactat Palatul Buckingham pentru comentarii.

„Dar toată povestea comentează Palatul Buckingham.

„Așa că, atunci când ni se spune în ultimii șase ani, „nu putem face o declarație pentru a vă proteja”, dar o fac pentru alți membri ai familiei, devine un moment în care tăcerea este trădare”.

Se așteaptă ca „Spare” să conțină detalii specifice despre consecințele amare ale Ducelui cu Prințul de Wales.

Relația fraților, aflată deja în balanță, va fi supusă unei tensiuni reînnoite, cu surse care sugerează că memoriile vor fi deosebit de „dure pentru William”.

Se înțelege că cele două interviuri de televiziune au fost convenite pentru a-i permite ducelui să-și așeze lucrurile înainte de lansarea cărții, pentru a descrie intenția lui și procesul din spatele acesteia.

Bradby, un fost corespondent regal pentru ITV, este un prieten al familiei Sussex și i-a intervievat anterior pentru un documentar despre turneul lor în Africa din 2019.

Michael Jermey, directorul ITV pentru știri și afaceri curente, a declarat: „Este extrem de rar ca un membru al Familiei Regale să vorbească atât de deschis despre experiența lor în centrul instituției.

„Interviul lui Tom Bradby cu Prințul Harry va fi un program pe care toți cei care au o opinie informată despre monarhie ar trebui să-l urmărească.”

Ian Rumsey, director general și producător executiv ITN Productions, a declarat: „Versiunea lui Harry a evenimentelor conține multe elemente pe care nu le-am auzit niciodată până acum, așa cum vor vedea telespectatorii. Este o perspectivă brută și intimă asupra relațiilor sale cu oamenii cei mai apropiați lui și momentele care l-au modelat.”

Primul trailer CBS, lansat luni dimineață, a anunțat puține lucruri, dar a descris cartea ca fiind „explozivă”.

Îi arăta pe ducele și Cooper în conversație, mai întâi plimbându-se afară și apoi așezați împreună în interior, Harry gesticulând pentru a sublinia un punct.

Interviul pare să fi fost filmat la cabana Churchill din San Ysidro Ranch din Santa Barbara, California, un hotel exclusivist nu departe de casa Montecito din Sussex.

Stațiunea, care are 38 de cabane acoperite cu viță de vie, a fost folosită și de ducesa de Sussex pentru un interviu și o ședință foto pentru revista Variety anul trecut.

Cabana Churchill este descrisă ca o „retragere istorică de 1.450 de metri pătrați” folosită de Winston Churchill „în timp ce scria unul dintre numeroasele sale volume” și costă între 7.000 și 8.000 de dolari pe noapte.

Are o terasă privată închisă, podele de stejar lustruit și o „sufragerie fermecătoare decorată cu antichități alese manual și covoare persane”.

O sursă cu cunoștințe despre Spare a declarat pentru The Sunday Times au crezut că memoriile ar provoca daune irevocabile relației fraților.

Sursa a spus: „În general, cred că cartea [va fi] mai rea pentru ei decât se așteaptă familia regală. Totul este dezvăluit. Charles iese din ea mai bine decât mă așteptam, dar este dură pentru William în special și chiar Kate este atacată.

„Sunt aceste detalii minuscule și o descriere a luptei dintre frați. Personal nu văd cum se vor putea împăca Harry și William după asta.”

Vine după ce Ducele a susținut în documentarul său Netflix, Harry și Meghan, că Prințul William și-a încălcat promisiunea față de el de a nu divulga niciodată povestiri sau de a nu se declara unul împotriva celuilalt după ce a asistat la consecințele unor astfel de acțiuni în biroul tatălui lor.

El a susținut, de asemenea, că fratele său „a țipat și a strigat” la el în timpul discuțiilor de criză la adunarea de la Sandringham despre părăsirea Sussex-urilor din Marea Britanie în ianuarie 2020.

Spare a petrecut deja săptămâni în fruntea topurilor vânzărilor de cărți Amazon pe baza comenzilor în avans, cu titlul pe locul 5 în listările din Marea Britanie duminică.

Se spune că Sussex au semnat un contract de 20 de milioane de dolari cu patru edituri: Penguin și Random House în 2021 și recent au existat speculații nefondate că un memoriu al lui Meghan ar putea face parte din seria de publicații.

Palatul Buckingham a refuzat să comenteze.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă