9.1 C
București
joi, 23 martie 2023
AcasăInternaționalPrințul Harry dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a șoptit Reginei

Prințul Harry dezvăluie ultimele cuvinte pe care i le-a șoptit Reginei

Prințul Harry a dezvăluit lumii ultimele cuvinte pe care le-a șoptit atunci când a văzut trupul neînsuflețit al Reginei.

Harry povestește în noua sa autobiografie bombă, „Spare”, cum i-a spus Elisabetei a II-a că „spera să fie fericită” și „să se reunească cu soțul ei, prințul Philip,” potrivit Metro.

De asemenea, el i-a spus că a admirat modul în care aceasta și-a îndeplinit îndatoririle până la sfârșit.

La fel ca prinții William, Andrew, Edward și Sophie, Harry nu a ajuns la Balmoral, în Scoția, la timp pentru a o vedea pe Regină în viață în septembrie 2022.

Într-un pasaj emoționant din carte, Harry descrie cum a aflat despre știre de la o notificare de ultimă oră a BBC.

Când a ajuns la Balmoral, Harry a fost întâmpinat de Anne, care l-a condus apoi la etaj, într-o cameră în care se afla trupul Reginei.

El scrie: „Am înaintat cu nesiguranță și am văzut-o. Am rămas împietrit, privind-o cu atenție o bună bucată de vreme. I-am spus că sper să fie fericită și să se întrunească cu bunicul. I-am spus că o admiram pentru că și-a îndeplinit îndatoririle până la sfârșit.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Kelemen Hunor afirmă că rotația guvernamentală se poate face în patru – cinci zile

Vicepremierul Kelemen Hunor, lider al UDMR afirmă că, dacă se respectă Protocolul PSD-PNL, rotația guvernamentală se poate face în patru cinci zile, iar documentul...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 392: Kievul obține ajutor de 15,6 mil. dolari de la FMI

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a anunţat că a ajuns la un acord cu guvernul ucrainean pentru punerea în practică a unui plan de ajutorare...
00:01:02

VIDEO: Păpușa lui Macron a fost plasată pe șinele de tren

O păpușă a președintelui francez Emmanuel Macron a fost plasată pe șinele de tren, în timp ce protestatarii au blocat miercuri (22 martie) gara...
Ultima oră
Pe aceeași temă