8 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăInternaționalPrințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vedea tatăl, Regele Charles

Prințul Harry a ajuns la Londra pentru a-și vedea tatăl, Regele Charles

Prințul Harry a ajuns în Marea Britanie pentru a-l vedea pe rege, după ce Charles a fost diagnosticat cu cancer, transmite BBC, conform jurnalul.ro.

Potrivit jurnaliștilor britanici, se pare că Prințul Harry a oprit la Clarence House, locuința londoneză a Regelui Charles și a Reginei Camilla.

Două SUV-uri negre, care au fost văzute plecând de pe aeroportul Heathrow marți după-amiază, au fost fotografiate ajungând la reședința regală, relatează agenția de presă PA. Alte media publică o fotografie care pare să îl arate pe Ducele de Sussex sosind într-una dintre mașini.

Călătoria Prințului Harry în Marea Britanie are ca scop vizitarea tatălui său, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer.

Jurnaliștii de la BBC susțin că asta nu înseamnă că reuniunea de familie îi va aduce împreună pe Prințul Harry și pe Prințul William. Potrivit unor surse, în prezent nu există planuri pentru ca frații să se întâlnească în timp ce Prințul Harry se află la Londra.

Regele Charles al Marii Britanii a fost diagnosticat cu o formă de cancer și ”își va amâna îndatoririle față de public”, a anunțat, luni, Palatul Buckingham, într-un comunicat, potrivit Reuters.

Prințul Harry și Meghan Markle trimit mesaje de însănătoșire lui Kate Middleton și Regelui Charles pe fondul problemelor de sănătate

Prințul Harry și Meghan Markle le-ar fi trimis mesaje de însănătoșire lui Kate Middleton și regelui Charles al III-lea, pe fondul problemelor de sănătate ale acestora, transmite Page Six.

O sursă apropiată Ducelui și Ducesei de Sussex a declarat pentru The Mirror că “Regele și Prințesa de Wales au primit mesaje de însănătoșire din partea prințului Harry și a lui Meghan”.

Sursa a mai precizat că cei doi soți “au abordat ambele părți în diferite moduri pentru a le transmite cele mai bune urări”.

Informația vine la câteva zile după ce Middleton, în vârstă de 42 de ani, a suferit o operație abdominală pe care Palatul Kensington a descris-o ca fiind o procedură “planificată”.

“Operația a fost un succes și aceasta va rămâne în spital timp de 10 până la 14 zile, înainte de a se întoarce acasă pentru a-și continua recuperarea”, se arată într-o declarație postată prin intermediul Instagram, la începutul acestei săptămâni.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Nicușor Dan respinge fuziunea ELCEN și Termoenergetica

Într-un comunicat de presă emis de Ministerului Energiei se evidențiază că Nicușor Dan refuză aprobarea fuziunii dintre ELCEN și Termoenergetica de către Consiliul...

Cum obții un zâmbet fermecător la orice vârstă cu ajutorul implanturilor dentare

Adesea, singura soluție pentru a-ți recâștiga încrederea în aspectul tău și a obține un zâmbet luxuriant este implantarea dinților. Mulți sunt îngrijorați și speriați...

Sindicaliștii din Sănătate pichetează astăzi spitalele

Federaţia "Solidaritatea Sanitară" continuă astăzi protestele, în intervalul orar 12:00 – 12:30, în timpul pauzei de masă, urmând a fi pichetate unităţile sanitare, "fără...
Ultima oră
Pe aceeași temă