22.8 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăEconomieBani & AfaceriPrețul final al ofertei Hidroelectrica este de 104 lei / acțiune

Prețul final al ofertei Hidroelectrica este de 104 lei / acțiune

Prețul final al ofertei Hidroelectrica a fost stabilit la 104 RON pe Acțiune Oferită, anunță un comunicat de presă transmis de Hidroelectrica.

Comunicatul poartă data de 5 iulie 2023. Conform acestui anunț, prețul de 104 RON pe acțiune „implică o capitalizare de piață de 46,8 miliarde de RON (9,4 miliarde EUR)”.

Conform aceluiași comunicat, „Investitorii de retail au avut dreptul la un discount de 3% din Prețul de Ofertă pentru acele ordine de cumpărare care au fost înregistrate în primele cinci zile lucrătoare ale Perioadei de Ofertă. Prețul final de ofertă cu discount pentru acțiunile subscrise în aceste condiții este de 100,88 RON pe Acțiune Oferită”.

Hidroelectrica este principalul producător de energie electrică din Romania, având un portofoliu de producție 100% din surse regenerabile. De asemenea, Hidroelectrica este unul dintre cei mai mari producători hidroenergetici din Europa.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă