31.3 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiPremierul Cîțu adresează un mesaj românilor. Ce își dorește de ziua lui

Premierul Cîțu adresează un mesaj românilor. Ce își dorește de ziua lui

Premierul Florin Cîțu a adresat, duminică, un mesaj românilor cu prilejul Sărbătorii de Florii – care este și ziua lui onomastică.

„În Duminica Floriilor, vă doresc tuturor multă sănătate şi încredere. Iar celor care vă serbaţi onomastica, la mulţi ani! Ştiu că aveţi nevoie de speranţă, după un an de pandemie. Dar speranţa noastră, a tuturor, trebuie să fie vaccinarea. Pe asta ne bazăm! Nu avem altă soluţie”, a subliniat premierul Florin Cîțu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Șeful Guvernului le mulțumește celor care i-au trimis felicitări cu prilejul zilei de naștere (1 aprilie) și al zilei onomastice, dezvăluind, în acest context, una dintre dorințele sale.

„Mulţumesc tuturor pentru gândurile voastre bune. Cum am spus şi la ziua mea de naştere, cadoul pe care mi-l doresc este să revenim la normalitate. Şi primul pas este să atingem ţinta de 10 milioane de români vaccinaţi până la 1 august”, a precizat Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă