7.8 C
București
duminică, 3 martie 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciucă, primit de Roberta Metsola la Parlamentul European

Premierul Ciucă, primit de Roberta Metsola la Parlamentul European

Premierul Nicolae Ciucă a fost primit la sediul Legislativului UE de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, în cadrul vizitei de două zile pe care premierul o efectuează la Bruxelles, transmite Agerpres.

Cei doi înalţi oficiali urmează să aibă o întrevedere în cadrul căreia unul dintre subiectele abordate va fi, cel mai probabil, şi cel legat de aderarea României la Spaţiul Schengen.

Şeful Executivului de la Bucureşti va semna şi în Cartea de Onoare a Parlamentului European.

Prim-ministrul este însoţit şi de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Astăzi, experţii Comisiei Europene şi ai statelor membre prezintă, la Bruxelles, Grupului de lucru pentru chestiuni Schengen, raportul şi concluziile lor privind misiunea de evaluare Schengen din România şi Bulgaria.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la Realitatea TV, Aleph TV și B1 TV. În presa online am lucrat la Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic. Sunt doctorandă în Științele Comunicării la SNSPA, iar tema mea de cercetare este despre criza alimentară.
Cele mai citite

Un fotbalist din „Generatia de Aur”, șantajat cu un clip video

Un fotbalist cunoscut din „Generatia de Aur”, Ioan Ovidiu Sabău, a fost șantajat cu un clip video „compromițător” în care apare fiica lui....

Exporturile de Săniuța către Rusia, așteptate să crească. Mulți ruși nu pot sta pe schiuri cum vrea Putin

Ilustrație: Marian Avramescu Exporturile de votcă Săniuța către Federația Rusă sunt așteptate să crească spectaculos, după ultimele doleanțe exprimate public de liderul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă