14.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciucă participă la Forumul Economic al Americilor

Premierul Ciucă participă la Forumul Economic al Americilor

Premierul României, Nicolae Ciucă, se află, la data de 15 decembrie 2022, la Paris, unde participă la Forumul Economic al Americilor.

Forumul Economic Internațional al Americilor este organizat la sediul Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE). Premierul Ciucă va prezenta și un discurs în cadrul IEFA (International Economic Forum of the Americas). Sesiunea în plen a început, la Paris, la ora locală 10.

Ulterior, premierul României va fi întâmpinat de secretarul general al OCDE, Matthias Cormann. Reuniunea Consiliului OCDE începe la ora 15,30. După această reuniune, premierul Ciucă are programată o întâlnire cu reprezentanți ai comunității de români din Franța.

De asemenea, premierul României va participa la ceremonia de inaugurare a Pieţei George Enescu din Paris. Ceremonia se desfășoară la intersecţia străzilor Turgot, Condorcet şi Marguerite de Rochechouart, în arondismentul 9.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din estul României

Rusia ar bruia comunicațiile electronice din unele regiuni ale unor țări europene, inclusiv în estul României, susține un raport publicat de Centrul Euro-Atlantic pentru...

Reacția lui Joe Biden, după ce Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden critică mandatele de arestare cerute de procurorul Curţii Penale Internaţionale (CPI) împotriva liderilor israelieni, spunând că nu este posibilă nicio...

Natalia Iocsak, prima femeie care a câștigat o etapă din Campionatul Național de Drift

Băimăreanca Natalia Iocsak a câștigat prima etapă din Campionatul Național de Drift, care a avut loc în weekend la Arena Națională din Capitală, devenind...
Ultima oră
Pe aceeași temă