18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăȘtirile zileiPolițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

Polițiștii au confiscat droguri, bani și telefoane

n urma acţiunilor, au fost confiscate diferite tipuri de droguri, dar şi bani, telefoane mobile, cartele şi medii de stocare.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), în perioada 9 – 23 august., aproape 200 de poliţişti au acţionat pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani.

Astfel, poliţiştii au organizat, 24 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost efectuate 47 de percheziţii domiciliare.

”Au fost derulate activităţi investigative, pentru probarea activităţii infracţionale a 126 de persoane, dintre care 27 au fost reţinute sau arestate şi o persoană a fost plasată sub control judiciar”, anunţă IGPR. 

Au fost indisponibilizate diferite tipuri de droguri – amfetamină, MDMA, Extasy, rezină de cannabis, cocaină, dar şi bani, laptopuri, medii de sticare, telefoane şi cartele folosite în activitatea infracţională. 

Cele mai citite

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Președintele Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, la Washington

Președintele Klaus Iohannis va fi decorat de Atlantic Council, într-o ceremonie care se va desfășura la Washington, în ziua de 8 mai 2024. Președintele Iohannis...

Când revin elevii în bănci? Calendarul examenelor naționale

Școala începe pe 8 mai, după vacanța de primăvară și după sărbătorile de Paște pentru creștinii ortodocși, conform calendarului anului școlar 2023-2024. Cursurile din modulul 5...
Ultima oră
Pe aceeași temă