11.1 C
București
marți, 26 octombrie 2021

Stenogramă. Barna și Ghinea pregătesc recuperarea diferenței de voturi față de Cioloș

Dan Barna și Cristian Ghinea le-au solicitat celor din echipa lor care se ocupă de alegerile interne din USR PLUS să opereze în hubspot-ul cu e-mail-urile celor care vota sâmbătă, în turul al doilea.

Vă prezentăm stenograma discuțiilor dintre Barna, Ghinea și echipa USR:

Barna: E un caft în două ture. Noi am ieșit puțin ciufuliți, dar asta nu înseamnă nimic, pentru că diferența s8nt700 de voturi. Dar trebuie să scoatem încă trei mii – trei mi jumătate de voturi curate față de ce am avut până acum, ca să avem.

Ghinea: Asta este o conluzie bună. Deci, zilele următoare focus pe adresle de e-mail, da? Acum, în BN, se va stabili calendarul exact pentru turul doi. Deci, focus pe e-mail-uri și, apoi, focus pe scos oamenii la vot.

Barna: Deci, corectura pe e-mail-uri o faceți direct în hubspot, începând de astăzi. Toate care le verificați și vedeți ăia care au zis că n-au primit… Mai uitați-vă o dată, poate e un spațiu în plus, vreun că..t care nu se vede din prima! Deci, corectura se face în hubspot, pentru că încărcarea registrului se va lua din hubspot cu adresele care vor fi în hubspot sâmbătă, când dăm drumul la vot.

Ghinea: Refaceți, uitați-vă pe listele ălora care nu au votat și corectați, voi, dacă aveți acces  la hubspot! Corectați adresa de e-mail!

Barna: E prima bătălie care nu ne iese din prima, ceea ce înseamnă că e caft pe bune, nu se dă nimenea bătut. Dacă suntem montați și tragem de fiecare coleg, cred c-o să ne iasă. Deci, nu există altă opțiune.

Ultima oră
Pe aceeași temă