29.3 C
București
miercuri, 17 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăScandalul podului prăbușit. Ciolacu îi cere lui Arsene să se autosuspende din...

Scandalul podului prăbușit. Ciolacu îi cere lui Arsene să se autosuspende din PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat, marți, că i-a cerut liderul PSD Neamț, Ionel Arsene, să se autosuspende din partid, până la finalizarea anchetei privind prăbușirea unui pod peste Siret.

Liderul PSD îi cere lui Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, să se autosuspende de la conducerea organizației județene a PSD până la finalul anchetei.

„Părerea mea e că ancheta trebuie să se desfășoare rapid. Din punct de vedere politic, am vorbit cu domnul Arsene. Nu știu cine are implicare mai mare, cu adevărat. Consiliul Județean este beneficiarul, dar nu este cel care urmărește fazele expertizei. Eu cred că domnul Arsene are maturitatea politică și știu că este un bun coleg și pe perioada anchetei cred că o suspendare a dânsului din funcția de președinte al PSD Neamț ar detensiona acest moment până când vin rezultatele anchetei.”

Când jurnaliștii au întrebat dacă a discutat concret cu liderul PSD Neamț Ciolacu a răspuns afirmativ, dar a evitat să spună de ce Arsene nu a făcut încă pasul înapoi. „Am înțeles că la Ministerul Transporturilor există obligativitatea să fie verificate aceste poduri din 6 în 6 luni. Stau să mă întreb cine este cu adevărat responsabil. Aștept o anchetă cât mai rapidă”, a declarat Ciolacu.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Avioane rusești au lovit cu rachete localitatea Zatoka din apropierea României

Avioane rusești au lovit cu rachete localitatea Zatoka din apropierea României, aflată pe litoralul ucrainean al Mării Negre. Zatoka (Bugaz) este o stațiune din regiunea...

Rata inflației din Marea Britanie a depășit nivelul ultimelor patru decenii

Rata inflației preţurilor de consum din Marea Britanie a depăşit nivelul de 10% în luna iulie, cea mai înaltă cotă începând din 1982, arată...

Teatrul de Artă București, la cea de-a 10-a stagiune

Pe 8 septembrie 2022, Teatrul de Artă București își deschide stagiunea cu numărul 10. Intră, așadar, în al zecelea an de activitate de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă