9.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Scandal în Pro România asupra votului pentru învestirea Guvernului Orban

Liderul partidului, Victor Ponta, anunța imediat că parlamentarii care vor vota noul guvern vor fi excluși din partid. De cealaltă parte, prim-vicepreședintele Daniel Constantin, a precizat că există un curent în partid și se încearcă schimbarea poziției lui Victor Ponta, în așa fel încât parlamentarii Pro România să poată vota guvernul Orban fără a fi excluși din partid. În acest context tensionat Corina Crețu își anunță tot sprijinul pentru Victor Ponta, „care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România”.

„E începutul unei săptămâni decisive, la finalul căreia România va lua o primă hotărâre privind viitorul său pentru următorii cinci ani. M-am bucurat să fiu alături de colegii noștri de la PRO România ieri, care au demonstrat pe parcursul întregii campanii că, prin bună-credință și prin corectitudine, politica poate fi cu adevărat altfel, mult mai aproape de ceea ce își doresc românii. Toată aprecierea pentru Victor Ponta – care a reușit, într-un timp atât de scurt, să ofere prin PRO România o alternativă politică reală, europeană și cu adevărat social-democrată tuturor celor care își doresc o schimbare în bine pentru România. O săptămână frumoasă tuturor”, a precizat Corina Crețu pe Facebook.

  
Conflictul din Pro România are loc în ziua învestirii guvernului Ludovic Orban, de la ora 14:00, miza fiind numărul de voturi necesare. Pentru a fi învestit sunt necesare 233 de voturi.

Ultima oră
Pe aceeași temă