20.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăPoliticăPremierul Ciucă își neglijează partidul, avertizează un lider PNL

Premierul Ciucă își neglijează partidul, avertizează un lider PNL

Premierul Ciucă își neglijează partidul, avertizează un lider PNL din București.

Premierul Nicolae Ciucă ar trebui “să fie atent la PNL”, a declarat Ciprian Ciucu, președintele filialei PNL București și primar al Sectorului 6. Ciucu a lansat acest îndemn într-o declarație la postul de televiziune Prima Tv.

Ciucu sugerează că, în PNL, este o concurență între Nicolae Ciucă și Florin Cîțu.

“Dacă domnul Ciucă va fi atent la PNL, şi aş adăuga şi la Bucureşti, atunci se va bucura de susţinerea PNL. Dacă nu este atent la PNL şi la Bucureşti, este foarte probabil ca oamenii să-l susţină pe Cîţu. Va conta cum domnul Ciucă gestionează relaţia cu PNL”, a declarat Ciucu.

Premierul Ciucă își neglijează partidul din care provine

Ciprian Ciucu este de părere că, în acest moment membrii PNL sunt împăcați cu ideea că principalele posturi au fost repartizate. Astfel, Ciucă a devenit premier iar Cîțu este președintele PNL. În opinia lui Ciprian Ciucu, o inițiativă de a schimba președintele PNL ar constitui “o instabilitate”.

Amintim că, acum câteva zile, chiar președintele PNL și al Senatului, Florin Cîțu, îl criticase pe premierul Nicolae Ciucă. Cîțu s-a declarat „surprins” de faptul că Guvernul Ciucă a redus restricțiile sanitare împotriva pandemiei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Rețea pakistaneză de trafic de migranți, destructurată în România

O investigație transfrontalieră condusă de Poliția Română (Poliția Română), sprijinită de Europol și la care au participat poliția austriacă (Landeskriminalamt Salzburg) și Forțele carabinierilor...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă