0.5 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăȘtirile zileiPoliticăPNL și PSD și-au trădat electoratul

PNL și PSD și-au trădat electoratul

PNL și PSD și-au trădat electoratul, în egală măsură, consideră Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii. Ea a comentat în termeni critici alianța la guvernare dintre PNL și PSD.

Deputata Violeta Alexandru a făcut acest comentariu în Parlament, înainte să se voteze Guvernul Ciucă.

„Vreau să le spun foştilor mei colegi că politica este despre onoare şi despre cuvânt. Când îi spui omului că PSD este ciuma roşie şi este cel care a distrus România şi unii ţi-au dat votul pentru acest lucru, ceea ce faci acum este minciună, iar eu nu sunt parte din această minciună. La fel a făcut şi PSD. A înjurat PNL, a vorbit urât despre PNL, a spus că a vândut ţara şi toţi ce vă puteţi imagina. Aţi minţit electoratul atunci când le-aţi cerut votul. Este o trădare a încrederii oamenilor în noi, în liberali, în PSD – pentru electoratul lor”, a declarat Violeta Alexandru.

Joi, plenul Parlamentului votează Guvernul Ciucă. O zi mai târziu, vineri, este programată prima ședință a Executivului, în care se va decide rectificarea bugetară.

PNL și PSD și-au trădat electoratul atunci când au decis să guverneze împreună

Ludovic Orban și alți politicieni PNL, între care și Violeta Alexandru, au părăsit grupul parlamentar PNL în momentul în care PNL a decis să se alieze cu PSD.

Violeta Alexandru a fost ministru al Muncii în Guvernul Orban. Ea s-a retras din grupul parlamentar PNL și este în prezent deputat neafiliat. Violeta Alexandru a părăsit grupul parlamentar PNL după ce Ludovic Orban a pierdut conducerea partidului în favoarea lui Florin Cîțu.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Cele mai citite

Bărbat înarmat cu pistol încărcat, într-un avion ce a zburat către SUA

Un bărbat călătorit cu avionul din Barbados la Miami, statul Florida, cu un pistol încărcat în buzunar, a potrivit presei de peste ocean. Pasagerul a...
Ultima oră
Pe aceeași temă