9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăPoliticăPNL și PSD și-au trădat electoratul

PNL și PSD și-au trădat electoratul

PNL și PSD și-au trădat electoratul, în egală măsură, consideră Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii. Ea a comentat în termeni critici alianța la guvernare dintre PNL și PSD.

Deputata Violeta Alexandru a făcut acest comentariu în Parlament, înainte să se voteze Guvernul Ciucă.

“Vreau să le spun foştilor mei colegi că politica este despre onoare şi despre cuvânt. Când îi spui omului că PSD este ciuma roşie şi este cel care a distrus România şi unii ţi-au dat votul pentru acest lucru, ceea ce faci acum este minciună, iar eu nu sunt parte din această minciună. La fel a făcut şi PSD. A înjurat PNL, a vorbit urât despre PNL, a spus că a vândut ţara şi toţi ce vă puteţi imagina. Aţi minţit electoratul atunci când le-aţi cerut votul. Este o trădare a încrederii oamenilor în noi, în liberali, în PSD – pentru electoratul lor”, a declarat Violeta Alexandru.

Joi, plenul Parlamentului votează Guvernul Ciucă. O zi mai târziu, vineri, este programată prima ședință a Executivului, în care se va decide rectificarea bugetară.

PNL și PSD și-au trădat electoratul atunci când au decis să guverneze împreună

Ludovic Orban și alți politicieni PNL, între care și Violeta Alexandru, au părăsit grupul parlamentar PNL în momentul în care PNL a decis să se alieze cu PSD.

Violeta Alexandru a fost ministru al Muncii în Guvernul Orban. Ea s-a retras din grupul parlamentar PNL și este în prezent deputat neafiliat. Violeta Alexandru a părăsit grupul parlamentar PNL după ce Ludovic Orban a pierdut conducerea partidului în favoarea lui Florin Cîțu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă