15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăPNL: PSD rămâne un partid toxic, incapabil să înțeleagă imperativul acestor zile

PNL: PSD rămâne un partid toxic, incapabil să înțeleagă imperativul acestor zile

PNL taxează PSD pentru că are pe liste persoane ce neagă existența noului coronavirus și critică măsurile impuse de autorități pentru limitarea răspândirii Covid-19.

„O declaraţie neobservată a preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Dacă mai era nevoie de o dovadă a faptului că Partidul Social Democrat rămâne un partid toxic, incapabil să înţeleagă imperativul social al acestor zile, a oferit-o chiar preşedintele PSD. «Ca să nu ne plictisim…», aşa explică Marcel Ciolacu raţiunea pentru care găzduieşte pe listele partidului candidaţi declaraţi ca negaţionişti. Oameni care, prin conduita lor, zădărnicesc zilnic efortul autorităţilor şi al medicilor de a combate răspândirea virusului. Oameni care pun în pericol viaţa celorlalţi, a celor apropiaţi şi a familiilor lor.”, transmit cei din PNL.

Liberalii spune că românii ajung să nu creadă în pericolul noului coronavirus când primesc mesaje neadecvate de la persoane aflate în fruntea listelor electorale PSD.

„Urmăriţi stupefianta argumentaţie a preşedintelui PSD, care admite faptul că actuala criză sanitară este, pentru PSD, subiect de campanie electorală cu scopul de a atrage voturile negaţioniştilor. Ce să mai creadă lumea? Cum se simt medicii aflaţi în prima linie, care depun eforturi supraomeneşti în aceste momente, când văd aceste liste de candidaţi.”, au adăugat cei din PNL.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...
Ultima oră
Pe aceeași temă