12 C
București
miercuri, 29 septembrie 2021

Fifor spune că întâlnirea Dăncilă-Pence nu a mai avut loc în contextul procedurilor din Congres

”Sigur că a fost o întâlnire programată”, a spus Fifor, menţionând că faptul că aceasta nu a mai avut loc „este o chestiune legată de procedurile din Congres”.

Întrebat de ce Viorica Dăncilă nu a mai fost primită de Mike Pence, Fifor a spus că premierul va oferi mai multe detalii la întoarcerea din SUA.

„Eu am înţeles că este o chestiune legată de procedurile din Congres, aţi văzut că şi acolo există o procedură care urmează să se desfăşoare, aşteptăm să revină acasă doamna prim-ministru şi cu siguranţă vă va oferi mult mai multe informaţii”, a declarat el.

Întrebat dacă întâlnirea respectivă fusese confirmată în mod oficial, el a afirmat: „Haideţi, să nu ne imaginăm că prim-ministrul României se gândeşte într-o dimineaţă să se urce în avion şi să plece în Statele Unite şi să bată pe la uşile birourilor unor oficiali. Sigur că a fost o întâlnire programată, dna prim-ministru este însoţită de o delegaţie de colegi de-ai mei din Guvern, ministrul Finanţelor Publice, ministrul de Externe, ministrul Apărării Naţionale, ministrul Sănătăţii, ministrul Comunicaţiilor… n-aş vrea să bagatelizăm pe marginea… este o delegaţie care şi-a îndeplinit misiunea”.

Ultima oră
Pe aceeași temă