12.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Dăncilă îl acuză pe Iohannis de lipsa de reacție în cazul șefului STS: ,,Nicio reacție”

Potrivit șefei Executivului, atitudinea generalul locotenent Ionel Sorinel Vasilca ,,este de nepermis”.

,,Salut demisia șefului STS, pe care, însă, mi-aș fi dorit să îl motiveze ascultarea vocii societății și responsabilitatea față de serviciul pe care l-a condus. Mi-aș fi dorit să nu vedem atâta aroganță din partea domnului Vasilca. Această demisie era necesară din prima zi, pentru gestionarea defectuoasă a cazului de la Olt, nu pentru prejudiciile de imagine aduse instituției. Este nepermis ca într-o asemenea situație șeful STS să ne vorbească de imagine”, se arată în postarea transmisă de premier. 

Totodată, Dăncilă a criticat lipsa de reacție a președintelui Iohannis în privința șeful STS.

,,Nu pot să nu remarc că președintele Iohannis nu a avut nicio reacție și nu a luat nicio măsură în privința șefului STS. În mod normal, Președintele ar fi trebuit să îl demită. Vedem deci cum, la domnul Iohannis și șefii de instituții pe care îi numește, firescul se întâmplă târziu și având la bază motivațiile greșite.

Mai asistăm astăzi la o ieșire heirupistă – la fel de întârziată și plină de amatorism – și din partea domnului Barna, căruia îi voi spune atât: deciziile care se impun vor fi luate de către Executiv în baza analizelor și rapoartelor emise de grupul de lucru condus de domnul Raed Arafat. De asemenea, voi solicita convocarea de urgență a Parlamentului în sesiune extraordinară și vom implementa deciziile prin OUG. Guvernul nu va pierde timpul”, a mai transmis primul-ministru.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă