9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăPoliticăAUR provoacă isterie pe Facebook. Fanii, provocați să răspundă la o întrebare...

AUR provoacă isterie pe Facebook. Fanii, provocați să răspundă la o întrebare care a adunat peste o mie de comentarii

AUR provoacă isterie pe pagina sa de Facebook. Mai în glumă, mai în serios (dar mai mult în serios) liderii partidului lansează o întrebare la care au răspuns peste o mie de fani. Care sunt cele mai toxice și false organe de presă? Este provocarea lui George Simion pentru susținătorii săi care au reacționat și au „aruncat în aer” internetul.

A fost suficientă o singură întrebare, iar pagina de Facebook a partidului AUR a explodat în mii de comentarii, reacții și distribuiri. AUR întreabă care ar fi cele mai nocive instituții de presă din România. Și vine și cu un răspuns. Din punctul lor de vedere, G4Media ar capul răutăților în presa românească. Ce a urmat după? O isterie!

Evident că cele mai toxice și false instituții de presă de la noi din țară sunt, în viziunea AUR, cele care au condamnat de-a lungul timpului partidul lui George Simion. Astfel, pe primele locuri se află G4 Media, Digi 24, Rmânia Tv, Antena 3, B1 Tv dar și HotNews…cam toată presa care, la un moment dat a criticat orientarea partidului. Este părerea aproape unanimă și a susținătorilor Alianței pentru Unirea Românilor, însă există printre comentarii și voci care nu sunt de acord.

Jurnaliștii de la G4 Media, nominalizați de AUR pe primul loc în topul celor mai toxice instituții de presă au reacțioant imediat. Ei acuză mișcarea ca fiind o campanie de denigrare și au explicat motivele pentru care consideră că AUR este o formațiune politică extremistă.

Alianța pentru Unirea Românilor are peste 145000 de followers și este al treilea cel mai votat partid din România. Împreună cu USR și PSD Aur a reușit performanța la care nu se aștepta nimeni: a dat jos Guvernul Cîțu.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii Această vacanță (27 aprilie-7 mai) va cuprinde atât ziua de 1 mai, cât și...

Cutremur produs în zona seismică Vrancea, în această dimineață

Un cutremur cu magnitudinea de 3,5 grade pe Richter s-a produs, vineri dimineaţa, la ora locală 2:05, în judeţul Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă