24.1 C
București
vineri, 12 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiPloiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „34 de ani...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „34 de ani de la revenirea Familiei Regale în România. Familia Regală și tinerii”

COMUNICAT DE PRESĂ

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului Ploiești, alături de susținători ai monarhiei și ai Casei Regale a României, au organizat în data de 13 februarie 2024, sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024, evenimentul Tinerii și Monarhia, având ca tematică „34 de ani de la revenirea Familiei Regale în România. Familia Regală și tinerii”. 

Evenimentul a avut loc la Palatul Culturii din Ploiești, Sala Marea Unire, și i-a avut drept invitați pe dna conf. univ. dr. Marina-Cristiana Rotaru și pe dl Tudor Vișan-Miu – doctor în istorie, care i-au încântat pe cei prezenți cu erudiția, cunoștințele și atașamentul față de valorile monarhice. Participanții au avut ocazia să adreseze întrebări invitaților și să descopere informații valoroase despre momentul întoarcerii Familiei Regale în România, în 18 ianuarie 1990.

Conferința a reunit un număr impresionant de participanți, peste 100 de tineri și adulți, din comunitatea noastră ploieșteană, uniți de aceleași valori, precum pasiunea și interesul pentru istoria țării noastre.

Suntem bucuroși că am dat startul unor astfel de dezbateri la Ploiești, ce au generat interes din partea celor prezenți, motivându-ne să continuăm în perioada următoare seria Conferințelor Regale Tinerii și Monarhia.      

Până atunci, vă invităm să urmăriți paginile noastre, pentru mai multe detalii despre evenimentele aflate sub egida programului Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: https://linktr.ee/FJTPrahova.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Carmen Palade, trimisă în judecată pentru devalizarea firmelor lui Dan Adamescu

După 6 ani de anchetă, procurorii au trimis-o în judecată pe Carmen Palade, acuzată că a delapidat zeci de milioane de lei din firmele...

FOTO&VIDEO. Cinci ani de la incendiul de la Catedrala Notre Dame

La cinci ani după un incendiu devastator, restaurarea catedralei Notre Dame este aproape finalizată. Tot la Paris, în vara aceasta, urmează Jocurile Olimpice. În seara...

Silvestru Şoşoacă, condamnat definitiv pentru ultraj

Silvestru Şoşoacă a fost condamnat definitiv joi de Curtea de Apel Bucureşti la plata unei amenzi penale de 18.000 lei pentru ultraj, după ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă