23.2 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSănătatePfizer a declarat că va continua să dezvolte versiunea pastilei de slăbit

Pfizer a declarat că va continua să dezvolte versiunea pastilei de slăbit

Pfizer a declarat că va continua să dezvolte pastila sa pentru pierderea în greutate, danuglipron, după ce a observat date „încurajatoare” într-un studiu de fază incipientă în desfășurare, scrie CNBC.

Pfizer a spus că intenționează să desfășoare mai multe studii de fază incipientă în a doua jumătate a anului pentru a identifica doza ideală a medicamentului, cu rezultate așteptate în primul trimestru al anului viitor, a declarat un purtător de cuvânt pentru CNBC.

Danuglipron „a demonstrat o eficacitate bună în administrarea de două ori pe zi, iar noi credem că o administrare zilnică are potențialul de a avea un profil competitiv în spațiul GLP-1 oral”, a declarat Dr. Mikael Dolsten, fostul director științific al Pfizer, într-un comunicat.

În mod remarcabil, compania nu a observat probleme de siguranță hepatică la pacienții care au primit zilnic medicamentul.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă