21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăȘtirile zileiPeste 30 de persoane, majoritatea copii, au fost evacuate în urma unui...

Peste 30 de persoane, majoritatea copii, au fost evacuate în urma unui incendiu

Pentru scoaterea oamenilor din locuinţe, înainte de sosirea forţelor de intervenţie, s-a implicat un pompier care locuieşte în localitate.

 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seară, la un incendiu izbucnit la o garsonieră din oraşul Bucecea. 

La faţa locului s-au deplasat şase echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu patru autospeciale cu apă şi spumă, două ambulanţe SMURD şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

“Înainte de sosirea fortelor de intervenţie,  un pompier din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani care locuieşte în localitate a fost trimis la faţa locului şi a constatat că incendiul se manifesta într-o garsonieră situată la etajul doi al clădirii,  cu flacăra şi fum dens, iar mai multe persoane erau blocate la etajul 3. Acesta a evaluat situaţia  şi împreună cu pompierii voluntari a început evacuarea locatarilor”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani. 

În total, au fost evacuate 32 de pesoane, 22 copii si 10 adulţi. Acestea au primit îngrijiri medicale la faţa locului. Pompierii au reuşit să stingă incendiul şi urmează să afle care a fost cauza izbucnirii focului.

Cele mai citite

VIDEO REZUMAT. Petrolul Ploiești rămâne în Superliga. ”Lupii galbeni” au învins Oțelul lui Dorinel Munteanu

Într-o partidă din etapa a opta a fazei play-out a Superligii de fotbal din România, Petrolul Ploiești a reușit să învingă echipa Oțelul Galați...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă