12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăȘtirile zileiPatronul firmei de dezinsecție ce a produs decesurile din Timișoara, reținut pentru...

Patronul firmei de dezinsecție ce a produs decesurile din Timișoara, reținut pentru ucidere

Pe de altă parte, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, a anunţat că, luni, la ora 13,28, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au informat telefonic prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu privire la acest caz, persoanele vizate prezentând simptomele unei posibile intoxicaţii cu o substanţă necunoscută. Dintre acestea, trei persoane au decedat, scrie Agerpres.

“În cauză există suspiciuni că intoxicaţia ar fi survenit ca urmare a unei deratizări realizate cu scurt timp înainte la imobilul respectiv. Prin procesul verbal al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara (ora 15,30) s-a dispus sesizarea din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, în baza articolelor din mas-media. (…) Prin ordonanţa din data de 18 noiembrie, orele 17,30, Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a dispus preluarea cauzei, având în vedere gradul de complexitate al acesteia. În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. (…)”, notează Violeta Filip într-un comunicat.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă