10.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăPoliticăPandemia strică congresul PNL. Ce soluții mai sunt

Pandemia strică congresul PNL. Ce soluții mai sunt

Congresul PNL ar putea fi organizat doar cu jumătate din numărul anunțat de participanți din cauza creșterii numărului de infectări în București, a anunțat subprefectul capitalei Antonela Ghiță. În aer liber pot fi mai multe persoane, dar condiția este ca acestea să fie vaccinate.

Subprefectul Antonela Ghiță a transmis sâmbătă că încă nu se știe în ce condiții poate fi organizat Congresul PNL programat pe 25 septembrie.

Conform normelor stabilite de autorități, dacă ar avea loc acum, organizarea lui s-ar permite cu doar 2.500 de persoane. Un număr mai mare ar fi permis doar în aer liber și dacă participanții sunt vaccinați.

„Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale cu un număr mai mare de 2500 de spectatori este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, spune decizia autorităților.

La Congresul PNL sunt așteptați să participe peste 5.000 de persoane.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Comisia de Disciplină a FRF a decis! Pedepse înjumătățite pentru Dinamo și UTA

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a suspendat parţial sancţiunile cluburilor Dinamo şi UTA, care primiseră iniţial câte patru meciuri fără spectatori...

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă