11.3 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021

Pandemia strică congresul PNL. Ce soluții mai sunt

Congresul PNL ar putea fi organizat doar cu jumătate din numărul anunțat de participanți din cauza creșterii numărului de infectări în București, a anunțat subprefectul capitalei Antonela Ghiță. În aer liber pot fi mai multe persoane, dar condiția este ca acestea să fie vaccinate.

Subprefectul Antonela Ghiță a transmis sâmbătă că încă nu se știe în ce condiții poate fi organizat Congresul PNL programat pe 25 septembrie.

Conform normelor stabilite de autorități, dacă ar avea loc acum, organizarea lui s-ar permite cu doar 2.500 de persoane. Un număr mai mare ar fi permis doar în aer liber și dacă participanții sunt vaccinați.

„Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale cu un număr mai mare de 2500 de spectatori este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, spune decizia autorităților.

La Congresul PNL sunt așteptați să participe peste 5.000 de persoane.

Ultima oră
Pe aceeași temă