35.4 C
București
luni, 8 august 2022
AcasăȘtirile zileiPoliticăPandemia strică congresul PNL. Ce soluții mai sunt

Pandemia strică congresul PNL. Ce soluții mai sunt

Congresul PNL ar putea fi organizat doar cu jumătate din numărul anunțat de participanți din cauza creșterii numărului de infectări în București, a anunțat subprefectul capitalei Antonela Ghiță. În aer liber pot fi mai multe persoane, dar condiția este ca acestea să fie vaccinate.

Subprefectul Antonela Ghiță a transmis sâmbătă că încă nu se știe în ce condiții poate fi organizat Congresul PNL programat pe 25 septembrie.

Conform normelor stabilite de autorități, dacă ar avea loc acum, organizarea lui s-ar permite cu doar 2.500 de persoane. Un număr mai mare ar fi permis doar în aer liber și dacă participanții sunt vaccinați.

„Organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale cu un număr mai mare de 2500 de spectatori este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare”, spune decizia autorităților.

La Congresul PNL sunt așteptați să participe peste 5.000 de persoane.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Bucătărie în stil contemporan: 6 sfaturi de amenajare

Stilul contemporan a apărut nu cu mult timp în urmă, însă a reușit să aibă foarte mulți adepți, datorită regulilor simple de decor. La...

Cum te pregătești pentru venirea pe lume a copilului? 4 cumpărături esențiale

Odată cu apropierea momentului în care vei naște, trebuie să ai deja cumpărate anumite lucruri esențiale pentru îngrijirea bebelușului. Chiar dacă trebuie să fii...

Apartamente de vanzare Bucuresti

ANG Luxury Properties are în portofoliu peste 500 de oferte de apartamente de vânzare în București, în valoare de peste 330 de milioane de...
Ultima oră
Pe aceeași temă