1.4 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomePoliticăOrganizația PMP Hunedoara a trecut, in corpore, la PUSL

Organizația PMP Hunedoara a trecut, in corpore, la PUSL

După ce filiala PER Arad s-a alăturat PUSL săptămâna trecută, organizația județeană Hunedoara a Partidului Mișcarea Populară (PMP) a trecut, in corpore, la Partidul Umanist Social Liberal.

După șocul de săptămâna trecută, când organizația PER Arad a trecut la PUSL, acum organizația județeană Hunedoara a PMP s-a alăturat umaniștilor.

„Organizația județeană Hunedoara a Partidului Mișcarea Populară (PMP) s-a alăturat Partidului Umanist Social Liberal. Astfel, organizația PUSL Hunedoara, județ unde umaniștii au deja o filială puternică, se consolidează și mai mult. 

Aceasta mutare politică importantă vine la scurt timp după ce filiala PER Arad s-a alăturat umaniștilor și demonstrează, încă o dată, că PUSL este o alternativă viabilă și un partid cu șanse reale să fie parte și din următoarea configurație a Parlamentului.

Umaniștii au decis deja, în cea mai recentă ședință a conducerii naționale a partidului, ca la alegerile din 2024 să participe prin propriile forțe, cu demnitate, onoare și curaj”, se arată într-un comunicat la PUSL.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Strict Secret: Rusia se implică într-un domeniu strategic al României

Clubul de Presă a anunțat că îl susține pe jurnalistul Liviu Alexa împotriva tentativei de șantaj la care este supus în urma articolelor sale...

Atenție! Multe medicamente sunt prescrise corect, dar sunt folosite în alte scopuri!

Un sfert dintre români utilizează medicamente prescrise corect, dar în alte scopuri decât cele recomandate, iar tinerii se află printre cei mai vulnerabili...

Tensiuni geopolitice. Conflictele și calendarul încărcat de alegeri, elemente-cheie ce agită economia mondială în 2024

Riscurile geopolitice vor fi principala amenințarea la adresa perspectivelor economice pentru 2024, ținând cont că războaiele la scară largă converg cu o serie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă