37.1 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăȘtirile zileiOrban spune că nu se teme să dea mărțișoare

Orban spune că nu se teme să dea mărțișoare

”E 1 martie, a venit primăvara, cred că orice doamna domnișoară se bucură să primească flori sau mărțișoare. În ceea ce mă privește pe mine, chiar nu pot fi un transmițător, chiar dacă nu port mănuși. M-am spălat cu spirt pe mâini, dezinfectarea mâinilor a devenit una devărat obicei”, a declarat Orban, întrebat despre mărțișoarele pe care le-a oferit colegelor sale.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, spunea vineri că elevii ar putea oferi mărţişoare în şcoli „dacă poartă mănuşi”, în timp ce ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a declarat că ministerul nu a trimis nicio recomandare privind purtarea mănușilor de protecție în momentul oferirii de flori sau mărțișoare de 1 martie.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă