4.2 C
București
vineri, 21 ianuarie 2022
AcasăPoliticăCriza politicăOrban o face praf pe Turcan: Cât de nerușinat să fii? Cât...

Orban o face praf pe Turcan: Cât de nerușinat să fii? Cât de mincinos să fii?

Fostul lider liberal Ludovic Orban a făcut, miercuri seara, în emisiunea „Culisele statului paralel”, de la Realitatea PLUS, afirmații tăioase la adresa colegei sale de partid, actualul ministru interimar al Muncii, Raluca Turcan. 

„Doamna Turcan nu trebuie să fie sunată de Iohannis, sună dânsa la președinte. O caracterizează foarte bine pe Raluca Turcan.

Cât de nerușinat să fii? cât de mincinos să fii? Eu m-am dezafiliat din grupul PNL tocmai pentru a nu fi la negocierile cu PSD. Am pus 3 condiții: refacerea coaliției de centru dreapta, conducerea PNL să se întoarcă cu fața către popor, ceea ce înseamnă să stea cu spatele la chiriașul de la Cotroceni”, a acuzat Orban, potrivit realitatea.net.

Orban spune despre cei din actuala conducere ce o include și pe Turcan că au vrut demult să scape de el

Acesta a precizat că cei care sunt în actuala conducere a PNL ar fi vrut de mai mult timp să îl excludă, dar nu le-a dat voie Klaus Iohannis.

„De mult, eu cred că au vrut (să îl excludă – n.r.), dar nu le-a dat voie până acum Iohannis să mă dea afara ca să nu mă victimizeze. (…) Ei își doresc să scape de mine, că le stau ca un cui în talpă”, a spus Orban.

Fostul președinte al PNL spune că decizia privind excluderea sa din partid nu poate fi luată în Biroul Executiv, ci e nevoie de o decizie a Consiliului Național, respectiv o decizie luată de minim 1.000 de liberali.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă