0.1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022
AcasăPoliticăCriza politicăOrban le dezvăluie planul: Iohannis premier, Geoană președinte

Orban le dezvăluie planul: Iohannis premier, Geoană președinte

După ce-și încheie mandatul de președinte, în 2024, Iohannis ar urma să fie premier, iar Mircea Geoană președinte.

Ludovic Orban vorbit despre planul secret al lui Klaus Iohannis după plecarea sa de la Cotroceni, în 2024, miercuri seară, la Realitatea PLUS, în emisiunea Culisele statului paralel, cu Anca Alexandrescu.

Întrebat despre un posibil tandem cu Mircea Geoană ca presedinte si Iohannis premier, Orban a spus că „este posibil. Deși, de regula, candidatul la președinția României a fost președintele PSD”.

Forțarea rezultatului congresului PNL ar urma planul Iohannis premier, Geoană președinte

„Motivul pentru care s-a pus atâta determinare, folosirea amenințărilor… Congresul PNL (din 25 septembrie – n.red.) a fost cel mai nedemocratic din istoria tuturor partidelor din România. Grupul care a controlat votul e hoție. E capabil sa impiedice exercitarea votului in orice comunitate locală. Este un pericol pentru democrație.

Pe Iohannis îl intereseaza intelegerea dupa 2024.

Ii dau o veste proastă lui Iohannis. Nu rezistă… Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. În România, planurile, mai ales in politica, nu dureaza. USL nu a durat. Pentru că Ponta a ajuns prim-ministru, dar, când trebuia să-l sprijine pe Crin Antonescu…, voia sa fie și premier, și sa se aleaga și președinte”, a mai punctat Orban, conform realitatea.net.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Cronologia nu înseamnă progres 

Astăzi, manierele, cultura, principiile morale au ajuns să formeze o recuzită la fel de ruginită și desuetă, precum armura cavalerului tristei figuri, în ochii celor care au căzut definitiv în gaura neagră a...
Ultima oră
Pe aceeași temă