19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăȘtirile zileiOlt: Poliţiştii au tras focuri de armă pentru prinderea unor bărbaţi care...

Olt: Poliţiştii au tras focuri de armă pentru prinderea unor bărbaţi care au jefuit o locuință

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, luni seara, o femeie din comuna Grădinari a sesizat faptul că a surprins trei persoane în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri dintr-o locuinţă. 

Un vecin al acesteia ar fi încercat să le împiedice, însă acestea au devenit agresive, aplicându-i mai multe lovituri, după care ar fi părăsit locuinţa cu o căruţă.

Poliţiştii care au ajuns la locul solicitării au pornit în urmărirea acestora şi, întrucât persoanele respective nu s-au supus somaţiei de a opri, poliţiştii au tras focuri de armă în plan vertical şi asupra anvelopelor atelajului, fără a exista victime sau pagube.

Oamenii legii au identificat şi dus la sediul postului de poliţie doi bărbaţi, de 24 şi 38 de ani, ambii din municipiul Slatina. 

Totodată, a treia persoană, care ar fi fost implicată în eveniment, a fost identificată, poliţiştii desfăşurând activităţi pentru prinderea ei.

Cei doi bărbaţi prinşi au fost audiaţi de poliţişti, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Un bărbat s-a aruncat în fața trenului în Sâmbăta Mare

Un bărbat din judeţul Iaşi s-a aruncat, astăzi, de pe o pasarelă, în faţa unui tren, în localitatea Săbăoani, a informat Inspectoratul de Poliţie...
Ultima oră
Pe aceeași temă