1.1 C
Bucharest
Saturday, 9 December 2023
HomeȘtirile zileiO persoană aflată într-un cărucior special a fost accidentată mortal pe DN22,...

O persoană aflată într-un cărucior special a fost accidentată mortal pe DN22, în județul Tulcea

O persoană care se deplasa într-un cărucior special a fost accidentată mortal sâmbătă de un autoturism pe DN 22, între localităţile Măcin şi Smârdan, în judeţul Tulcea, conform agerpres.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfăşoară îngreunat pe DN 22 între localităţile Măcin şi Smârdan, judeţul Tulcea, unde se efectuează cercetări pentru determinarea împrejurărilor în care o persoană, care se deplasa într-un cărucior special, a fost accidentată mortal de un autoturism.

Se estimează reluarea în condiţii normale a circulaţiei după ora 17,30.

Cinci persoane au decedat, după un accident în care un automobil a fost prins între două TIR-uri pe A1

Cinci persoane au decedat în urma unui accident produs între două TIR-uri şi două autoturisme, pe autostrada A1 pe sensul Piteşti – Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov.

În urma acţiunilor de descarcerare au fost identificate cinci persoane decedate în vehiculul prins între cele două autotrenuri, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Celelalte victime au fost transportate cu elicopterul la Spitalul Floreasca.

Traficul a fost blocat în urma accidentului, circulaţia fiind deviată pe sensul către Capitală de la kilometrul 23, către Bolintin Deal.

Potrivit ISUBIF, maşina prinsă între cele două TIR-uri a fost deformată în mare măsură.

“În TIR-ul de culoare galbenă a fost găsit şoferul, descarcerat în urmă cu scurt timp, conştient. În TIR-ul gri a fost găsit şoferul, fără probleme medicale”, arăta sursa citată.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
00:00:43

VIDEO. SUA, Coreea de Sud și Japonia consolidează securitatea cibernetică

Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia au convenit asupra unor noi inițiative pentru a răspunde amenințărilor Coreei de Nord în spațiul cibernetic, lansărilor...
00:00:43

VIDEO. SUA, Coreea de Sud și Japonia consolidează securitatea cibernetică

Statele Unite, Coreea de Sud și Japonia au convenit asupra unor noi inițiative pentru a răspunde amenințărilor Coreei de Nord în spațiul cibernetic, lansărilor...

Cât te costă să faci Revelionul cu Bădălău

Monato, salonul de evenimente deținut de fiica baronului PSD de Giurgiu Niculae Bădălău, se pregătește să ofere o experiență de Revelion cu adevărat...
Ultima oră
Pe aceeași temă