1.6 C
Bucharest
Friday, 8 December 2023
HomeInternaționalO persoană a returnat o carte pe care a împrumutat-o de la...

O persoană a returnat o carte pe care a împrumutat-o de la bibliotecă în 1976

O bibliotecă din Anglia a anunțat că o carte a fost recent returnată, după 47 de ani. Persoana în cauză, care a împrumutat cartea în 1976, și-a cerut scuze.

Bibliotecile din Blackpool au declarat că persoana în cauză le-a spus bibliotecarilor că obișnuia să împrumute cărți în anii ’70, când lucra la un magazin Woolworth din apropiere, notează presa internațională.

“În momentul închiderii magazinului Woolworth, ea le-a adus pe toate înapoi (cel puțin așa credea ea), dar, în timp ce sorta cărțile, a descoperit-o ascunsă”, au transmis oficialii bibliotecii, într-o postare pe Facebook.

Cartea, „Tolkien’s World” de Randel Helms, a ajuns după 47 de ani înapoi.

“Desigur, la bibliotecile din Blackpool, nu amendăm clienții pentru că nu aduc cărțile la termenul stabilit, chiar dacă au trecut decenii”, se arată în postare. “Așa că stați liniștiți, dacă ne evitați pentru că ați pierdut o carte în 1976, nu trebuie să ne evitați, nu se întâmplă nimic, promitem!”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Vlad Voiculescu, urmărit penal în dosarul achizițiilor de vaccinuri anti-COVID

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a anunţat că fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu este urmărit penal pentru abuz în serviciu, cu consecinţe deosebit de...

Vălean, despre viteza cu care trebuie să ruleze trenurile din România în 2030

Trenurile din România vor trebui să circule cu 160 km/h până în 2030, aceasta fiind obligaţie pan-europeană, a declarat comisarul european pentru Transporturi, Adina...

Industria zahărului, în colaps din cauza importurilor ucrainene. Ce vor cultivatorii

Industria zahărului din România este în colaps, susține Federația Cultivatorilor de Sfeclă de Zahăr din România, care solicită Guvernului să blocheze 3-4 luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă