1.2 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeȘtirile zileiO nouă apariție pentru Regina Marii Britanii. Ce mesaj a adresat

O nouă apariție pentru Regina Marii Britanii. Ce mesaj a adresat

 Regina Elisabeta a II-a nu a rămas indiferentă pentru munca pe care voluntarii au depus-o de la începutul pandemiei şi până în prezent.

Prin intermediul unei video-conferinţe cu reprezentanţi ai serviciului regal de voluntari, Regina, împreună cu Ducesa de Cornwall, a mulţumit oficial tuturor.

„Mulţumim din suflet tuturor pentru munca depusă în tot acest an pandemic. Nu am fi reuşit să ajungem aici fără voi”, a transmis Camilla, soţia prinţului Charles.

„Este foarte interesant să aud tot ce aţi făcut. Este o muncă minunată. Mulţumesc tuturor, şi celorlalţi voluntari care s-au oferit. A fost un real ajutor în toţi aceşti ani. A fost foarte plăcut să vă cunosc pe toţi”, a fost mesajul regiei Elisabeta.

Serviciul regal de voluntari a mobilizat peste un milion de persoane. Aceştia au dat o mână de ajutor persoanelor aflate într-o situaţie mai specială, au făcut cumpărături pentru cei vârstnici, iar de la începutul campaniei de vaccinare s-au împărţit în mai multe centre.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Curtea de Apel Paris a refuzat predarea lui Paul al României invocând motive de procedură

Curtea de Apel din Paris a refuzat, miercuri, predarea lui Paul al României, autointitulat prinț, pe motive de procedură, respectiv că unul dintre judecători...

Majoritatea britanicilor vor reintegrarea pe piața unică a UE

Majoritatea britanicilor susțin reintegrarea pe piața unică a Uniunii Europene(UE), chiar dacă asta ar însemna restabilirea liberei circulații a lucrătorilor din blocul european, potrivit...

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...
Ultima oră
Pe aceeași temă