9.8 C
București
miercuri, 21 februarie 2024
AcasăLifestyleFotografiiO fotografie rară / În Timișoara se văd munții

O fotografie rară / În Timișoara se văd munții

Ziua de vest publică o fotografie extrem de rară. În Timișoara se văd munții extrem de rar. Aceasta aparține fotografului amator Răzvan Vitionescu, care de câțiva ani vânează ferestre bune pentru a surprinde munții aflați la mare distanță de Timișoara. El și-a obișnuit fanii de pe Facebook cu imagini spectaculoase cu Muntele Țarcu, Muntele Mic sau Semenic.  

Ultima imagina postată de Vitionescu surprinde Țarcu în spatele Catedralei. Aceasta este publicată de Ziua de vest.   

„Ireal! Munții Țarcu în spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara! De zece ani caut acest unghi iar azi am reușit să îmi îndeplinesc un vis. Nu vreți să știți pe unde m-am cocoțat și pe unde am rămas împotmolit cu mașina ca să surprind acest cadru, dar nu mai contează, mi-am îndeplinit încă un vis”, a scris fotograful Răzvan Vitionescu la postarea fotografiei pe pagina sa de Facebook.  

În Timișoara se văd munții. Obiectivul lui Răzvan Viționescu surprinde

Răzvan Vitionescu reușește să facă poze aproape incredibile cu un aparat Nikon D750 şi teleobiectivul Sigma 150-600 mm. 

citește și: Dorin Sarafoleanu – 86 / A operat mereu cu tricolorul în suflet

„Deja a devenit o tradiţie ca în fiecare an să surprind din Timişoara munţii înzăpeziţi. Dacă la început lumea era circumspectă, să nu spun că la fiecare fotografie primeam zeci de comentarii negative cum că aş truca imaginile, că sunt false, Photoshop etc… Văd că de data aceasta lumea a înţeles că dacă ai o fereastră limpede, o atmosferă curată şi eşti într-un punct de staţie înalt vezi cu uşurinţă munţii, mulţi au postat în comentarii fotografiile făcute de ei chiar cu telefonul”, a spus Răzvan Viționescu publicației Ziua de vest.  

Absolvent al cursului de tehnică şi artă fotografică organizat de Iris Photo Club al Casei de Cultură al Studenţilor din Timişoara, membru al Iris Photo Club, Răzvan Viţionescu este specializat în fotografia de peisaj. A avut două expoziții în Timișoara.

Câteva fotografii ale artistului:

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News !

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

CSAT se reunește astăzi. Principala temă de pe ordinea de zi

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) se reuneşte, astăzi, în şedinţă la Palatul Cotroceni.Săptămâna trecută, Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis...

Ciolacu: Propunerea mea este ca lista la europarlamentare să fie deschisă de o femeie independentă de PSD şi PNL

Preşedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că propune ca lista pentru alegerile europarlamentare să fie deschisă de o femeie care să nu...

Se cere falimentul Dan Air, firma care se răstea la Romatsa

Dan Air, compania care și-a făcut reclamă imediat după deschiderea aeroportului de la Brașov, are probleme în justiție. La Tribunalul București, s-a înregistrat...
Ultima oră
Pe aceeași temă